ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Велоподорожі рідним краєм
By lakmus
Була чудова краєзнавча покатушка.
Лісові комарині стежки-дороги, манливі ягідники, озера з приємно-охолоджувальними купаннями, пряно-ароматні луки, загублений в лісі загадковий каньйон в оточенні вікових сосен і старезних дубів...
By Egor_Goodman
lakmus писав:Була чудова краєзнавча покатушка.
Лісові комарині стежки-дороги, манливі ягідники, озера з приємно-охолоджувальними купаннями, пряно-ароматні луки, загублений в лісі загадковий каньйон в оточенні вікових сосен і старезних дубів...
лукавишь, каньон посредственный, несколько валунов и все ... а нуда тыж не красивый - красивый, загадочный да, надпись на камне загадочная. А все остальное правда :)

п.с.
набери мну :telefone:
By ТК Поліське Джерело
Egor_Goodman писав:набери мну
:kazyavki:
_________
lakmus писав:Була чудова краєзнавча покатушка.
це чиста правда..і про комарі -але ж де їх немає? і про пісок -але ж це оффроад, "Таємниці Київського Полісся" - завчасно анонсовано організатором. І мене пісок тож не радував..але та дорога перш за все -історична частина з пошуками..а потім вже просто "покриття"...і далі у Олежика усеньке -правда :hi2:
А Гудман просто не роздивлявся по бокам.Кожному своє.Тут я без претензій когось пробити на "фігасє!" :cry:
Да -воно заросле, закинуте, непривабливе для пересічного турЫста -але в тому то й + в його феншуйність -шо про нього ніде ніхто нічого не зна і не висвітлено ! А це ж ще історично цікаве місце...скоро ми вам розкажемо! :pump:
А кілька казкових фото, лише жменька з каньйона -вже сьодні
By Egor_Goodman
ТК Поліське Джерело писав:"Козліна смерть"..чи як ви їх там назвали..а няшненькі маттіольчики
да спецом проверил.
действительно - куриная слепота вот такая
Зображення
By Tol
Дякую всім за веселий, красивий, насичений день.

Добавлено спустя 19 минут 21 секунду:
[также остался непонятым мотив фашистов сжигающих села,

Загальна практика фашистів - за одного вбитого їхнього, кілька десятків мирних жителів. Думаю хтось не втерпів і "замочив" фашиста в тих місцях - от вони й "відповіли".
By Egor_Goodman
Все пути одинаковы - они ведут в никуда. Спроси себя, есть ли у этого пути сердце? Если есть - путь хорош; если нет - он бесполезен. Все пути ведут в никуда, но у одного пути есть сердце, а у другого - нет. Один путь доставляет радость, и пока ты идёшь по нему - ты неотделим от него; а другой путь заставляет тебя проклинать всю свою жизнь. Один путь наделяет тебя силой, другой - лишает её.
Карлос Кастанеда
By ТК Поліське Джерело
Красіво і прально сказано. Головне в житті не дорога і не цілі в кінці, ібо вони не є суттю життя, головне - пройти цікавий шлях..шось таке..це із дзенів Лао Цзи
By ТК Поліське Джерело
Їдемо супермарафони(брєвєт) ! Хто хо в цю неділю 300+км , далі релакс, 12-го 400+км, далі 19-го 500+км.Все канешно проби, згідно сигналів здоровля!
Все описано на ЖЖ http://zhzh.info/forum/41-9459-386080-16-1343250079

Завтра тренувалка 150км в середньому темпі (25++) після 16-00 на Звягельську трасу..десь. Хто хо -краще дзвоніть -ібо не в сєті єссно.
By ТК Поліське Джерело
16 вересня велопоїздка в Радомишльський замок
Є попередня домовленість.Мінімальна група- 5 осіб (вєлікі не щитаються) :cool:
Формат: шосейний велопробіг групою(струною даж, на колесі , тобто). 152 км.Нетемпово.
Виїзд близько 9-10 ранку.
Все узгоджується
Записуємось!
By Deepreset
а никто случаем не планирует ПВД по окрестностям Овруча (в частности по Словечанско-Овручскому кряжу) в период 25.08 - 07.09 ?? Уже который год хочу катнуть, да не с кем, а у самого опыта походов нет (разве что однодневные) :-?
By Egor_Goodman
ОСЕНЬю поедем туда за мёдом и клюквой.
но скорее конец сентября начало октября.
By krecc
Egor_Goodman писав:ОСЕНЬю поедем туда за мёдом и клюквой.
но скорее конец сентября начало октября.
:so_happy: Я за!)
By Deepreset
и я. Просьба сделать анонс за две недели до, желательно выходные дни.

Yeni nesil siber güvenlik platformu: warni[…]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!