ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Велоподорожі рідним краєм
Пропоную кільком орлам відпочити ( ! ) очима та ногами ( ! ) по маршруту : Житомир - якісь села ( Троковичі, кам.Брід, Пилиповичі) -Радомишль-Кам`яне озеро -Житомир( по шоссе). Десь 160-190 км , орієнтовно, але якщо їхати виважено, без спуртів, змаганок-догонялок -НОРМАЛьНА СПОКІЙНА .ДИСТАНЦІЯ !!! Нема чо боятись. На озері власне мені треба одну-дві годину на хвотки. це єдина вимога :).ОДОНОДЕНКА, НАЛЄГКЄ ! ( БЕЗ БАУЛІВ...). Виїзд завтра о 6-тій ранку.назад виходить вечері,обов`язково дощовик.Стучать в аську( авторизація тра). бо нету немає Асько :376263755

Добавлено (16 Май 2009, 20:41)
---------------------------------------------
Таки розорюсь -влізу ще раз
Тіко повернувся з тренувальної покатушки частково по завтрашньому маршруту Житомир-Троковичі-Гуменники-Старосільці-Коростишів-Житомир.Нормальна дорога, цікаві краєвиди,багато бруківки власне в селах ( ну там сузір`я кар`єрів), красиві поля...ціль була просто катнуть. так шо хвотік не брав . Сухі цифри.Від Житомира до Троковичей середня 30 км/год, потім ясно шо ледь котився -на бруківці дуже трясе і т.д...і взагалі то не гнав...Коли виїхав на об`їзну над Коростишівом було десь 67 км, середня 22,3 км. Відчувався атлічний попутний вітер так шо я почав, як то кажуть "дихати".Середня нижче 32-34 км не падала ( крім підйомів).Попутно обігнав двох( по одному ) лінивих шоссерів...Ітого 100,2 км за 4години 2 хв, середня 24,8 км....Але власне залікові хвотки
пысы: Дуже жалкую шо не взяв хвотік. перед дощем такі контрасти світла та дощового фронту, таке освітлення чудне падало на поля
http://radikal.ru/F/i049.radikal.ru/090 ... 531e01.jpg
http://radikal.ru/F/i045.radikal.ru/090 ... 6dae29.jpg
http://radikal.ru/F/s53.radikal.ru/i140 ... d95414.jpg
http://radikal.ru/F/i010.radikal.ru/090 ... 82b625.jpg
Дистанція цікава , темп буде повільний ! Чекаю бажаючих завтра, навіть о 7-00 (ранку ) біля входа в вопак( на вокзалі, де Гора. Чекаю 10 хв.
Капец, Радікал лежить -хвотки не вставляюцЦо ( хвотки повнорозмірні для збереження Екзіф)

Добавлено (17 Май 2009, 20:03)
Хех....я таки повернувся . Трохи відігріюсь та викладу звітно-залікову інхвормацію ...А хвотки ( реально дуже цікаві..я в захваті !! ) будуть через кілька днів .. (як друг не вижене )
если нужно, фотки можешь сливать у меня.

Давно хочу проехать 200 км, так что если еще будет подобный маршрут и он совпадёт с отсутствием дел у меня - я с удовольствием поеду.
Можливо сьодні на нічній зміні хаскерським методом всуну звітик, а як нє -то завтра вночі....інакше не виходе, вобсче

Добавлено (22 Май 2009, 06:47)

ну воД : ОДНОДЕННИЙ ОДИНОЧНИЙ ВЕЛОФОТОМАРАФОН СЕЛАМИ ЖИТОМИРЩИНИ

Епіграф:
" Как засмотрится мне нынче, как задышется...
Воздух крут перед грозой, крут да вязок..." В.С.В.

Виїхав 0 7-00 ранку, і ясно , шо біля Вопака мене вже чекала ціла зграя веломан`яків , страждусчіх померзнути та помокнути, а заразом скинути пару кіл ваги на сотні-другій км ( я ще й сам не знав скільки проїду та куди поїду). Почекав-поїхав. Хто ще не забув той день, мо пам`ятає, який був вітер та холод, а з ранку ще й моросило.Доїхавши до цього знаку та глянувши шо мене чекає "десь там" , чесно кажучи дуже захотів повернути назад і ще чуть поспать.Шкода було шо готовився чуть. думав про це( куди та як)...ще й тут ,на хворумі ,настрочив - а тут взяв би й повернув спати...нєкарашо.Значть поїхали....Власне по селам їздив , виходячи з цікавинок в позначеннях карти...тобто маршрут був довільний ...нарешті...як багато років тому, коли їздив аналогічні марахвони( 100+) та супермарахвони(200+), бажаючи побільше проїхати-побачити..маршрут формувався на місці.
1: власне карта маршрута

2: Кстать, Олевськ перенесли !!! Бачите - одразу за об`їздною кудись на Новоград...Майте на увазі !!!

3: власне церква в Троковичах

До Некрашів половину дороги проїхав через величезний сад по отакій казковій доріжці...Згадуються знов слова В,С,В...
4: " Вот и кущи-сады....в дивных Райских садах....наберу бледно-розовых яблок...". Дійсно, яблуні як кущі- трохи за кепку не чіпляють :)

В Некрашах дорога після саду - суцільна грязюка...помучився...але тепер відіграюсь от такою панорамкою
5: с.Некраші ( грусний стьоб, наче це все село...інше в руїнах це тож на пано спостерігаємо)

6: там же

Коли виїхав на цю дорогу, асоціація з одним селом виникла -Червоний Шлях...десь на Житомирщині є таке,ніби...
7: По дорозі в .Високе

8:В с.Високе довгенько шукаю відмічену на карті церкву...

9:Став в цьому ж селі з цікавим забетоновим по периметру островком...такого ще не бачив в наших краях

10: "Ой, пустіть мене, холодно та мокро....шо за люди".... Ну шось десь так . А вобсче люблю конячок хвоткать, воД.

11: Став в с.Осники

12: секретна залізниця через все і в нікуда

13:Можете оцінити вітер - шторм місцевого значення на ставу в Головино...

В Головино трохи повалило вітром дерев . та накидало гілляк, тож їду як через мінне поле. з тою різницею. шо міни летять десь зверху
14: Найбезглуздіший "лабаз". який я коли небудь бачив - З ЛАБРАДОРИТОВИМ ПОРТІКОМ В ПОТРІСКАНІЙ ЧУТЬ НЕ В ГЛИНОБИТНІЙ СТІНІ ... Брєд... Еко-маркет -заздріть

15: Став близ Головинських кар`єрів ( за деревом)...власне хвотка дуже динамічна, перетає загальну атмосферу покатушки того дня. саме атмосферу ...поки доїхав до Головино - надуло в вухо бічним вітром, шо його навіть заклало...тому їхав майже глухий

16:У в`їзда на територію Головинського кар`єра...там іх ціла серія...колись давно був- але заїжджав в обхід - ось і тепер охорона не пустила

17: В центрі Головино...В смт взагалі чуть не всі усюди гранітом та лабрадоритом вистелені ...наш менталітет

18: Шоб так підпирали боки копички сіна - ще не бачив...прикольно так...

19: І ось знов, рядки В,С,В, в голову лізуть "...А чё не брать, када дают и не накладно..." Чи шось таке...Це вже в с.Кам`яний Брід... Там у всіх так....по чуть-чуть

20: Один із кар.тутже - намагався підійти ближче, але не пустили...бродяжні сЦобаки ... Їх мабуть не кормлять вобсче, шо на мої старі кості позарились ...О і смайлик в тему. новенький...Зачод АфФтору.

21: Місцевість в тих краях дуже хвиляста та цікава- спускаюсь в Торчин...

22: Кар`єрна класика

23: Класика селянських реалій

24:якимись полями-болотами з Торчина виліз на оцей кар`єр в Горбуліві, дивом шо тут немає собак...Граніт добувають трохи не поверхневим методом.І взагалі , в тих краях дуже багато неокультурених з цієї причини земель, тіко відвали зі всіх сторін,як терикони на півдні нашої неньки , паплюжать цю землю...

25: Звичайний мікропейзаж обабіч доріг...

26: Тіпа "шЫдевр"...

Нарешті в Горбуліві виліз на дорогу і чуть не впав з вєліка - задивився та загальмував,забув шо застьобнутий в педалях ...Оцей вид,сюжет. особисто мене дуже вразив...поросла, забута руїна наче захисна стіна якогось старовинного замка,з бійницями, а всередині замка височіє церква, будинки....брєд. на жаль - шось було тимчасове -а шось височіє вічне...
27:...ну там вище,настрочив

28: люблю незвичні дерева...

29:Дзвіниця під церквою в Горбулеві

30:Власне церква в Горбулеві...

31: крєатівчигГ : " БОЖЕ ВЄЛІК ХРАНІ..." (С)

32: Церква в сусідньому Моделеві...

33: на карті із Моделева в Чайківку ніби польова грунтовочка ... в реалі - тупічогГ

34:Під тим тупічком зупинився пі-пі , ховаючись від скаженого вітра...і от вимовляючи класичне " ...ох, як класно" ( тут голову догори) -ДО ЧАЙКІВКИ ДОЇХАВ БЕЗ ЗУПИНКИ, воД.

35: На околиці Чайківки,хвактично в полі - а кажуть селяни бідно живуть- шоб я так пив....е..е...тобто жив, во

36:Чось сподобалось це роздоріжжя: Горбулів-Чайківка-Теклянівка

37:...перед Теклянівкою...(роблю гак на північ через піски 4 км заради хвотки церкви в с.Заньки. ніби на карті є...)

38: Ой. точно не згадую - ніби це вже в Заньках...

39:Мабуть експедитори почали прокладать собі нові шляхи, з гарними краєвидами,лєсочками, Гребочками....романтики їм захтілось,аЧч.. :bat:.

Судячи з динаміки зникання доріг на північ від Головино. я так зрозумів -далі іх вобсче немає....Села маленькі тихенькі...
40: І ось мої кості в кінцевому пункті -с.Заньки, крутимо назад.

41: До с.Заньки накрутилось 85 км. Тут тра сказать. шо по ходу думав, як на небі трохи розвидніється -поїхати на запланований об`єкт -кам`яне озеро під Радомишлем....не розвиднілось...і погодка не сприяла крутити до ночі 200км..тож розвертаюсь прямо на південь на Коростишівську об`їзду...

42: А цей мур ще в Заньках...

43: Оце так Йолко...

Проїхав 10 км без фоток - Чайківка шось не привернула нічим моїє уваги, кілька коників схвоткав -але не то....
44: Церква в с.Пилиповичі

45:.Там же. навпроти церкви...

46: Величезний став в Пилиповичах( погляд в бік Радомишля. до якого 12 км)

Під Пилиповичами довгенько блукаю грунтовками "до та через " навколишні хутора - в оману водять неточні позначення . так сказать першорядності доріг...Добре. шо на хуторах ше не всі люди вимерли
47: А дехто з наших турЫстів ізде отак, навпростець, ну а шо нам

В с.Садове довго шукаю церкву -виявляється , я її вже проїжджав , чуть шо -шукайте по брамі - вона , здається , на порядок цінніша за власне церковне приміщення...
48: брама церкви...зверніть увагу на ковку -1910рік... не впевнений, шо ковка з того року -вже б мала згнити...

49: Власне церква в с.Садове...ота хатинка, скромна...

50: виїжджаючи з с.Старосільці -розкішний знак...зупинився і не дарма....далі роздивимось ближче

51: Це варто аплодисментів....історію села, отак гарно викладену я ще не бачив...сам стояв читав 5 хв.Буржую шо встановив -ЗачоДд !

52: інформаційно-довідкові хвотки

От і все. Маршрут був виснажливий в деяких фізіологічних моментах, оскільки хвоткання зі штативом при такому некомфортному вітрі було
невесело, аж дробак пробирав...Дощовик натягувать не став з питань аеродинаміки моїх костей при пересуванні їх же на велі .в Чайківці перекусив трьома тістечками та пляшкою пива( на розлив)... по ходу цукерки. льодяники, творіг ( 300гр). Загалом проїхалось легко через цікавий постійно вражаючий новими , невідомими видами. селами маршрут....Якби була шосейка - психологічно було б важче....
Вод. І Ісчо - коли вивернув на об`їздній проти вітру на Житомир - швидкість вище 16-19 км/год не піднімалась а з адень до того було 32-34( по вітру)... Я щасливий, я знов відірвався від того, шо треба відслідити якийсь кокртений об`єкт у всіх його видах-поворотах...я просто їхав через села все далі і далі. як і колись коли починав покатушничать....Сильно не матюкайте...
Готуюсь в неділю проїхати супермарафон( свєрх..так званий), тобто 200+..Шось мене знов потягло, а шо залишається робити ще з розбитим фотіком, штативом, etc.
MOKRIZZONNI, Цікаві хвотки, та текстовий супровід!

Автор, таки пропіарив села Житомирщини на 100 відсотків.

Хочу жити у селі!, пасти свиней, їздити на кобилі, панькатся на городі та в саду..
Занятно... Есть пару фото, на мой взгляд, действительно "серьезных"...
Всем к примеру, как выкладывать фото-отчеты - а то сбрасывает народ иногда все подряд без разбора - "кто больше". А надо вот так - выборочно и покрасивше. Чтобы возникало желание сесть на вел и поехать туда...
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">інформаційно-довідкові хвотки

вдруге бачу фотки твого спидометра - не понимаю...
в реале тоже ниче не поняв... розтлумач

Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Готуюсь в неділю проїхати супермарафо

отменяется... Тебя ждут на Велодне
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!