ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

форум велосипедистів-шосерів
Сегодня откатал один. Цель - отработка коростышевских гор, поэтому катанул через коростышев до обьездной и обратно. Итого получилось (не вся трасса) 66км за 2ч 11мин, средняя 30.1км горы дали свое.
Киевская трасса в условиях темноты гораздо приятнее бердичевской, поэтому завтра 27.08.09 19:00 киевский мост.
А я основательно опоздал и выехал аж 19:50. Потому что менял резину, на менее шипатую...
Ну и все сильно поменялось в плане скорости! Проехал 35 км со средней 29 км\час.
А сегодня я отдохну, чтото сзади под правой коленкой какая то связка заныла
Форсирование нагрузок так просто не дается!
Сегодня был скоростной заезд, замеряемый участок 36км за 1ч 02мин, средняя 34.5км.ч. Захватили пару гор, финишная скорость 53кмч. Завтра пассивный выходной. Закончен первый этап раскатки 22-27.08, пройдено 400 темповых км. В сб начинаем второй этап с зачетной олимпийки.
Quote (Шура)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">чтото сзади под правой коленкой какая то связка заныла
Да-да-да.....під колєнкою, в паху, та сідничні, ближче до.е..е... ну да ..це через хфорсірованіє... бо вони якраз в круговому педалюванні розвиваються, чого на пересічній мало, бо там більше силове та частково стоячи...і т.д.

В п`ятницю( 28 серпня) катнув на шоссері 40 км(Темп близько 40 км\год, але прискорення циклічні ! ) - з цими летючими марахвонцями на моєму залізі їздити немає сенсу, вони й так спортасмєни та льотчики+ самольоти в них швидкі та легкі. Я вже не тримаю темп , вод таке позорісче....хоча згідно пульсометра, у мене враження, шо у мене особисто перетренування, як не виїду - хтось розкатує на темп 5 та 5+ !!! . А індивідуально я не їзжу. воД і вийшло...мабуть... Це є неправильно. і призводить до падіння темпа загалом.
Кста : попутно пташка Альма випробувала мій шоссер та висказала авторитетну думку про високі ходові та гоночні властивості моєї старенької конячки.Дяки шановна Альма, ..."Свои люди, сочтёмся..." (с)
Ураа, товарісчі !!! Олімпійська сотка перевиконана !!! Навіть не очікували самі При складному приземному турбулентному вітрі, який шо туди- шо туди...однаково дме...чіткими змінами по об`їздній Коростишіва ( для збереження швидкості не поїхали через розбитий горбастий та світлофорний Коростишів) до розвилки на Радомишль та відповідно назад пройдено 100,2 км за 2:51год, середня швидкість 35 з чимось там км/год ...Більш чіткі дані зафіксовані Паном Кваном, який єдиний мав людський велокомп ...ну як всєгда за хххх дєнєг.
В бою за план Родінє брали участь : О.Бугіра, Кван, Я..., частково Шура... Всім дяки...

пысы: у мене цеп проізвольно десь на 25 км шляху закинувся (!) спереду на зірку 54 зуба !!! Я тихо офігевав, ноги плакали....помітив вже коли фінішнули -не було коли й на цеп глянути ....Нє, ну шоб злетів вниз, це буває, але шоб виїхав з 44 зуба наверх на 54 , при тому шо металевих бонок для покращення в`їзду цепа на зірці немає.. . Я не розумію як це могло статись ...тра негайно ставити передній переклюк...тим більш шо валяється Шимано Сора. пысы2: переднього переклюка у мене немає взагалі, колись любив 54 зірку ломить. тим більш шо спеціалізація була на короткі спринтерські дуатлонські відстані...тому 44 вобсче не крутилась...а гор у нас немає, воД
пысы 3: фінішна швидкість на якомусь відрізку була 65 ком\год у О.Бугіри, я сидів на колесі..тому десь также, фініш на "Житомир" виломив О.Бугіра.
MOKRIZZONNI, я знаю.. сам когда то шосейниками занимался..давно это было в школе....на первой тренировке---еле домой доехал...а ноги крутило00мама не горюй--потом втянулся..

Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">А ти подивись гонку-критеріум збірників України -воД посмієшся над нами....там середня на 50 км нижче 50 км\год не падає
а зачем тогда вы тренируетесь--еси медаль не нужна?
Ну , офіційну участь я намагаюсь пробити в Федерації велоспорту та тріатлону України...хоча навряд чи.. канєшна було б приємно, там і хвутболки пам`ятні, і кептурик, і плакат, і ше шось...а ...і канєшна мєдаль
А ти скіко років прокрутив, і під ким ? тріатлон чи шоссе ?
На Караваєвих Дачах, тобто ? Там багацько клюбів. і в Києві важче проявитись, конкуренція велика та мамоньки в своїх чад вкладають серйозну бабуленцію...а це такий вид спорту, шо від твого коня багато залежить...коли один на карбоні монокок з колесами Мавік Космік, а інший поруч на металевому стартоні ....І жрать відповідно треба. і масаж, і лікарі...і тренеру дать ...і канєшна ганять , ганять і ісчо раз ганять...
MOKRIZZONNI, вот вот--из-за больших затрат пришлось оставить шоссейники...я ж школьник был--лв просил у родителей, а родители простые---лв на все не напасешся...короч кинул велики--пошол на бесплатное плаванье, походил на плаванье--кинул...пошел на дзюдо...дзюдо кинул--пошел в клуб юных моряков---короч много куда ходил но по чуть чуть...на стрельбу не ходил--но стреляю класно----на море в тирах постоянно выбиваю 10 из 10----постоянно игрушку или др приз беру, мне аш стыдно было оббирать месные тиры, хотя в некоторых из них сбитые прицелы.

ферштейн?
Дабы плавно спрыгнуть со вчерашнего рубилова, сегодня 15:00 - 19:30 полуматрасно катану треуголку Житомир-чуднов-бердичев-житомир. Желающие - д.п.
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">В бою за план Родінє брали участь : О.Бугіра, Кван, Я..., частково Шура...

А меня вырвало из пелетона на коростышевской объездной, на подъеме не удержался за вами.
А проехал как и планировал 80км, время 2 часа 38 минут... Первых 70км ехалось нормально, а вот последняя десятка далась тяжеловато, ни о какой скорости на ней уже речи и не шло
Це нормально...самому...вибачаюсь шо на підйомі чуть розігнав . А там вітер був рівно зустрічний -тра було однозначно чіплятись ! Іноді боляче вкрутить пєндаль шоб дістати колесо, але треба коротким ривком пригнувшись до руля все ж це зробить..іінакше паровоз чекати не буде, а якшо затягувати із догонялкою. сил витрачається Ого-го !!! А то шо проїхали свою дистанцію в темпі, а не повернули назад -ЗАЧОД !
Всі кудись сьодні поїхали...я покрутився вранці на мосту...чуть моросило...шоссерів не було..я злий та сонний побрів назад..і спааааааав...до першої дня
Катанул непрерывно треуголку, получилось 137км, за 4:55, средняя около 28. Участок в.печ. - чуднов чиста кантрийный, асфальт условный, а вот чуднов - бердос хороший - ровно машин нет.

Добавлено (31 Авг 2009, 18:17)
---------------------------------------------
С завтрашнего дня и каждый день 19:00 киевский мост
Просьба возможных участников отписываться, при случае буду стартовать раньше.
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Сьодні катнув 25км -темпових з низьким каденсом
Эт тоже надо делать? Стремно как-то мышцы забивает... но может развивает че-то?

Добавлено (01 Сен 2009, 21:32)
---------------------------------------------
Сегодня горы-коростышев-объездная, итого 70км, среднюю почти 30 вытянул. Завтра тоже время, тотже час.

Yeni nesil siber güvenlik platformu: warni[…]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!