ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Веложиття, проекти, діяльність велоклуба

Яких велоподій ви чекаєте найбільше у наступному велосезоні

покатушки
49
27%
ПВД-шки
18
10%
спортивні змагання
18
10%
велоподорожі
37
20%
культмасові
12
7%
велоакції
19
10%
освітні (школа ПДД, ремонту, техніки їзди)
17
9%
велопосиденьки(перегляд фільмів, звітів гуртом)
9
5%
власний варіант (у коментарі)
Немає голосів
0%
нічого не цікавить
2
1%
Потроху насувається зима... активний сезон закінчується... але десь там, у кольорових снах, ми вже бачимо наступний...
І кожен себе питає " а що ж буде?"
Давайте спробуємо з'ясувати, чого ми хочемо... чи воно комусь потрібно...
Для цього вище пропоную опитування (голоси відкриті), зверніть увагу, варіантів відповіді можна обрати декілька!!!
krecc, SK13 це подобається
... чи воно комусь потрібно... jazzec, звідки такий песимізм??:) А як же мудре прислів'я: Роби те, що робиш! Якби я питав чи воно потрібно комусь, то більшість заходів та подій мабуть не відбулося:) Радий, що протягом багатьох років та нелегку ситуацію, яка тільки погіршується в країні, Ви працюєте не покладаючи рук! Все у нас всіх вийде, і організуємо, і проведемо і далі підемо! Всім наснаги, та втілення планів та ідей!! Велопоплічникам привіт з Бердичева!
сезон закончился, катать продолжают только самые оголтелые, так что можно считать сезон болтологии 2015-2016 открытым))) вот, даже я на форуме появился)))
и до начала велосезона 2016 есть время выболтать что-то рациональное и интересное
Бачив, але я про те що це повинно бути в буклеті (бажано декількома мовами) для велотуристів.

Yeni nesil siber güvenlik platformu: warni[…]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!