ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Веложиття, проекти, діяльність велоклуба
By sashko
Привіт Всім. Як в Житомирі з велоінфраструктурою? Якщо Я правльно орієнтуюсь, то вона (велоінфраструктура) просто відсутня. Якщо я не правий то поправте мене...
By DIESEL
Инфраструкту́ра (лат. infra — «ниже», «под» и лат. structura — «строение», «расположение») — комплекс взаимосвязанных обслуживающих структур или объектов, составляющих и/или обеспечивающих основу функционирования системы.

Термин заимствован из военной лексики.
Социальная инфраструктура — совокупность отраслей и предприятий, функционально обеспечивающих нормальную жизнедеятельность населения.
Транспортная инфраструктура — совокупность отраслей и предприятий транспорта.
Инженерная инфраструктура — системы инженерно-технического обеспечения зданий и сооружений.
Инфраструктура экономики — совокупность отраслей и видов деятельности, обслуживающих производство и хозяйство в целом.
Информационная инфраструктура — система информационных организационных структур, подсистем, обеспечивающих функционирование чего-либо.
Военная инфраструктура — системы стационарных объектов и отдельных сооружений, являющихся основой для развертывания вооруженных сил, ведения военных действий и обеспечения боевой и оперативной подготовки войск.
Другие значения
Инфраструктура открытых ключей — технология аутентификации.
Инфраструктура зарядки электромобилей.
Инфраструктура управления привилегиями — методы, позволяющие связать сертификаты PKI с предоставлением каких-либо привилегий и полномочий.

Що таке ВЕЛОІНФРАСТРУКТУРА?
By sashko
В таких випадках google дуже допомагає, але тут все дуже просто. Я маю на увазі інфраструктура для велосипедистів: велодоріжки, велопарковкі, велопрокати, веломаршрути з маркуванням і таке інше. Взагалі чи існує такий рух, який розвиває безпеку та зручність їзди велосипедом в міських умовах?
By DIESEL
sashko писав:В таких випадках google дуже допомагає, але тут все дуже просто. Я маю на увазі інфраструктура для велосипедистів: велодоріжки, велопарковкі, велопрокати, веломаршрути з маркуванням і таке інше. Взагалі чи існує такий рух, який розвиває безпеку та зручність їзди велосипедом в міських умовах?
в місті такої інфраструктури нема і не буде, в нас місто безбечне і велосепедистів всі поважають, всюди пропускають і веліки не крадуть....
By sashko
Дуже приємно це чути. Хочеться в це вірити, але знаючи наших людей... Особисто Я не лишав би свою colnago1982 року народження на вулицях житомира без засобів захисту. Може Ви не вкрадете мій байк, але ж як Ви можете говорити за різні прошарки населення м. Житомира? Чи лишаєте Ви свій ровер на вулиці не прив'язуючи?
By sashko
І ще питання: Ви кажете такої інфраструктури немає і не буде. Це Ви не хочете щоб вона була? Чим ви оперуєтесь? Чому не буде? А може і варто було би створити такі умови? Чи хочаб обговорити, потрібно це Житомирянам чи ні, зробити соц опитування на тому ж форумі...
By sashko
Ну може це пов'язано з тим, що про велоінфраструктуру Ви тільки із google і знаєте... Тоді тема вичерпана!
By Саня
sashko писав:Ну може це пов'язано з тим, що про велоінфраструктуру Ви тільки із google і знаєте... Тоді тема вичерпана!
все правильно, рекомендую такие темы в Голландии подымать а не в нашем совке! (по ходу вообще этот сашко бот гугла )))
By sashko
Ось як раз в Нідерландах вже не актуально розвивати цю тему. У Голандців велоінфраструктура існує вже з пів століття, а то і більше. А Ми ще й досі копаємося в совку. Це типово Совковим патріотам, які живуть стандартами не Європейця, а неандертальця. Як Ви взагалі осягнули таку складну машину як ПК?
By DIESEL
sashko писав:Привіт Всім. Як в Житомирі з велоінфраструктурою? Якщо Я правльно орієнтуюсь, то вона (велоінфраструктура) просто відсутня. Якщо я не правий то поправте мене...
Так, вона відсутня, але що це міняє?
By sashko
Згоден що відсутня. Звичайно раптово , кардинально це нічого не міняє. Ви були останнім часом у Львові? Я був присутній на цікавому Велофорумі-2011, який проходив у Києві, і бачив проекти Львівян які внесені до ген плану розвитку міста до 2025 року. Вражає. В Києві будують велодоріжки, правда хаотично і не такі як вони мають бути, але Асоціація Велосипедистів Києва також має проект з перспективою на 3-5 років обляштувати спальний Харківський район. Я є член цієї Асоціації: http://avk.org.ua/ Цією статею хотів дізнатись чи є в Житомирі подібний рух. Якщо є такі люди, допоможіть на них вийти. Я Ваш земляк, Я з Радомишля. І теж велосипедист. Тому не потрібно так жорско реагувати. (здається один з коментарів видалили).
Ось так це виглядає у Львові : http://www.velolviv.org/novyny/lviv/75- ... lvova.html
А ще такі організації є в Криму, Полтаві, Харкові...
By jazzec
sashko писав: (здається один з коментарів видалили).
ніхто не видаляв повідомлень, форум "піднімався" з бекапу, всі повідомлення з 9,37 по 17,30 приблизно, "щезли" безповоротно...
By Шура
sashko писав:Як в Житомирі з велоінфраструктурою? Якщо Я правльно орієнтуюсь, то вона (велоінфраструктура) просто відсутня. Якщо я не правий то поправте мене...
sashko писав:Я маю на увазі інфраструктура для велосипедистів: велодоріжки, велопарковкі, велопрокати, веломаршрути з маркуванням і таке інше.
Если вопрос задан с целью узнать и покататься в Житомире и окрестностях, то ЕСТЬ из Житомира в Левков и Кошарища маркированый веломаршрут. Можно покататься. Вот некоторые его обсуждения

viewtopic.php?f=63&t=146
By sashko
[quote="Шура"]
Так і покататись теж. Це Я вже бачу що на тему "велоінфраструктура" звертають увагу люди не просто катуни, а в даному випадку свідомі та активні велосипедисти які мають деяке стратегічне бачення.Поважаю. Так, марковані веломаршрути - це той початок що Ми велосипедисти можемо зробити своїми силами не тільки для себе, а і для інших однодумців. А ким ці маршрути були розроблені? По весні хочу обов'язково їх прокатати та побачити на власні очі.
By dirtdisc
Радует :-)
By sashko
Так хто готовий займатись розвитком Житомира-велосипедного?
Пишіть мені на мило: papirnyj@gmail.com
By Iluminat
sashko, а зачем? весь кайф кататься за городом по красивым местам, дышать свежим воздухом. Зачем ездить по городу и травиться выхлопными газами???
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!