ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Веложиття, проекти, діяльність велоклуба

Хто, на Вашу думку, серед ВелоЖЖиків заслуговує на звання "Гонщег року"?

Zim
12
46%
Krecc
7
27%
Майрон
6
23%
Рудніцький
1
4%
By _rоadrunner
ZiM писав:Cпасибо) 31.57 но на тренеровках выезжал и получше когда безветренно было
это без лежака? Очень неплохой результат :so_happy: В прошлом году я 37кмч выдавал на 20км, но то на люминевом гибриде...
By ZiM
Спасибо:-) лежака увы нет, мб поставлю со временем. На Янчикова веле пробовал - весчь!
44км+ я виїзжав на КМС на "Чайкє" свого часу (яссно на шоссері -але він по рамі не такий накатистий, як ваші нинішні). Люди, я канєшно поважаю вашу звитяжність (!) - але ж вона не має пропадати дарма! Кудись викатуйте на змаганки, показуйте результати,привозьте шось, тягніться вище...і будуть у вас дєвочки..як у мене оце :oops:
By krecc
ТК Поліське Джерело писав:Кудись викатуйте на змаганки, показуйте результати,привозьте шось, тягніться вище...
Шукаємо спонсорів! :kazyavki:
By _rоadrunner
ТК Поліське Джерело, свою цель я уже озвучивал - 300 ватт FTP. А потом уже можно выкатывать и показывать :oppa: Пока что немного не дотягиваю :cry:
By vvtz
Зім нєпобєдім! Трівіал тріал, КК, шосце... Що далі? Чекаєм, коли нарешті Снум&Ко. зорганізують нано-мікро-ДХ і Зім там всіх порве.
By _rоadrunner
ZiM писав:вже э
так и до подвеса недалеко :gi:
Йа всєгда знав, шо дєвочек цікавить макулатура..як не зелена (кх)..то оця...рожева! Ви їх НЕ ЦІ-КА-ВИ-ТЕ!
хник-хник
Да і вобсче...йа не про тих девочек мався донести шось - яких ви вище представили...але...йюность, страсть...
By _rоadrunner
ZiM писав:28-30 мая Открытый Чемпионат Житомирской области по шоссейному велоспорту
Когда будет следующий? И есть ли там разделение по возрастным категориям?

Yeni nesil siber güvenlik platformu: warni[…]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!