ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Я прийду на зустріч з кандидатом

Так
1
6%
Ні
14
82%
Можливо
2
12%
By quattrro
ТК Поліське Джерело писав:Без нормального сідла я не можу безпроблемно катати складні проекти
Не можеш- то до кого питання?
Я ненавиджу громадський транспорт, про те в мене не має власного авто... Тому я або ходжу пішки, або їду на вєлі, або орендую авто у батьків/ друзів... Але я ж не прошу купити його комусь...
Про товари роскоші.... Подивись піраміду Маслоу.... Там чітко все показано. І вибач, про те сідло за 1К+..то реально роскіш...а щодо вєлів іншив, то не бери тільки найкращі вєли на яких їздять. В деякіх велоклубівців вєли коштують менше ніж сєдло яке тобі потрібно, про те ніхто нічого не просить
By batman
Ничего не понимаю :-? Моя фраза про голос за колёса никого не зацепила. А то, что Паша просит помощь в приобретении, и даже объясняет зачем и почему, вызывает бурные дебаты.
А, я понял! Я предлагаю благосклонность в обмен на материальные блага, а Паша сразу предупредил, что голос не продаст. Хитрее надо быть, Паша, хитрее.
By krecc
А де кнопочка видалення повідомлення? А то я шось резкій з самого ранку :lol:
Востаннє редагувалось 11 жовтня 2014, 10:02 користувачем krecc, всього редагувалось 2 разів.
By Konstantin.Babintsev
голос не продам, но...
высокопрофильный шоссейный обод на 32 шпрыхи - и уже можно думать за кого голосовать)))

ЗЫ, Просто не верю в Деда Мороза.
By roadrunner
глядя на муки аццких новичков, не могу удержацоВідобразити
Моя сидуха, на которой я ганяю по 100500 км. Китайская пластмассовая подделка под какой-то там "спайдер". По ощущениям - тот же брукс, только без необходимости приработки и практически вечная. Ультра-лайт, ультра-аэродинамичная, гасит вибрацию. Рельсы из отборной китайской сталюки! )) Мой жопс просто в дичайшем восторге. Угадайте сколько стоит? :lol: :lol: :stid:

Зображення
By Bac9 IIpoBoKaToP
ANTOSHKIN писав:Мені трохи дивно чому така хороша людина. Їде в брудну політику. Нехай продовжує робити добрі справи, не для пафосу.
P.S. З відповідними повноваженнями добрі справи робити значно легше, а відповідно зробити можна в рази більше.
By talon
roadrunner писав:
глядя на муки аццких новичков, не могу удержацоВідобразити
Моя сидуха, на которой я ганяю по 100500 км. Китайская пластмассовая подделка под какой-то там "спайдер". По ощущениям - тот же брукс, только без необходимости приработки и практически вечная. Ультра-лайт, ультра-аэродинамичная, гасит вибрацию. Рельсы из отборной китайской сталюки! )) Мой жопс просто в дичайшем восторге. Угадайте сколько стоит? :lol: :lol: :stid:

Зображення
алиВідобразити
7-10 баксов :)
By ТК Поліське Джерело
Bac9 IIpoBoKaToP писав:P.S. З відповідними повноваженнями добрі справи робити значно легше, а відповідно зробити можна в рази більше
ппц :lol: (замість P.P.S) Та даж на цьому велофорумі -купа людей, які не мають ні повноважень-ні зазіхань на них..але ж(!) - вони роблять Реальні Справи і часто -не "вело", незалежно від кількості днів до виборів. А про ваших кандидатів ми всяк раз чуєм за 60 днів до виборів.Во шо мене тішить...коли ви такії сурйозні і патріотичні вдрух прєд нами ...О! І сіяєтє.... :shock:
Приклад? Де ви були, коли той будинок вже зводили? Тіпо не знали, не чули...а тут -Бах! Вже стоїть..ну ...можна з ним канєшно пободатись -все одно прецеденту шо стоячу новобудову знесуть -та не відано ще такого! :lol:

Але ви це..ви кидайте макулатурку мені...в поштову....коту на горщик згодиться. Ні на що більш. :kazyavki:
Васьо, пасібо тобі (і пр)...ви мене сподвігли... Пинайте частіше :hi2:

Сучасникам із зрізаними хрестами

Годі! Рятуйте себе самі.
Досить ножів у моїй спині!
Я не хочу стікати кров`ю на -
-біле своє мармуров`я.
Я ж тільки його обжив! :oops:

Д`гори! Хай мене краще
понівечить буревій.
Хай мене краще стусають
його смерекові ідоли! :geek:

Я не служитиму опасанням
церковищ сучасників,
із навскіс зрізаними
хрестами юдоль. :mrgreen:

Сам! Проминаю навшпиньках.
Наче і не живий, наче
ваша хронічна нежить,
наче як недоречна
білим зубам - біль. :(

Коло моїх хрестів-
кодло вовків. Спить.
Ніж не вчатує -речень. :-P

Мокрицький П.С. ніч 15-16 .10.2014

Не сприймайте близько..всього лиш ряд букв.
By Bac9 IIpoBoKaToP
Паш, ще раз тебе прошу:
- "Читай уважніше!"
А на рахунок 60 днів, то запитай у дитячого будинку в Денишах!
By ANTOSHKIN
якщо ваша життєва ситуація дішла до віддчаю то вихід Є, голосуй За альтернативу))
ПС, на правах оффтопу)
[media]https://www.youtube.com/watch?v=K2JwAHhm6F8[/media]
By Bac9 IIpoBoKaToP
Аби більше ні в кого не виникало різних там сумнівів, запрошую всіх на зустріч із згаданим в темі кандидатом, яка відбудеться у середу 22.10.2014 року о 18:00 в залі, що на другому поверсі готелю Україна.
Прохання підготувати і задавати абсолютно всі наболілі питання.
Дублюю:
Дата -22.10.2014 року;
Час проведення зустрічі - 18:00;
Місце - Готель Україна, 2-й поверх.
By Admiral

!
Додано опитування в шапку!
[/size][/b]
By krecc
ANTOSHKIN писав:якщо ваша життєва ситуація дішла до віддчаю то вихід Є, голосуй За альтернативу))
ПС, на правах оффтопу)
[media]https://www.youtube.com/watch?v=K2JwAHhm6F8[/media]
[media]https://www.youtube.com/watch?v=cRXwYHh4lLI[/media] :lol:
Bac9 IIpoBoKaToP писав:Аби більше ні в кого не виникало різних там сумнівів, запрошую всіх на зустріч із згаданим в темі кандидатом, яка відбудеться у середу 22.10.2014 року о 18:00 в залі, що на другому поверсі готелю Україна.
Прохання підготувати і задавати абсолютно всі наболілі питання.
Дублюю:
Дата -22.10.2014 року;
Час проведення зустрічі - 18:00;
Місце - Готель Україна, 2-й поверх.
Ця зустріч тільки з житомирським велоклубом?
Востаннє редагувалось 20 жовтня 2014, 22:40 користувачем krecc, всього редагувалось 1 раз.
By Bac9 IIpoBoKaToP
krecc писав:Ця зустріч тільки з житомирським велоклубом?
Ні! Запрошуються всі бажаючі. Повторно дуже прошу всіх прийти і задати всі питання, які потребують відповіді аби потім все було зрозуміло і прозоро та не будувалось на догадках і таке інше.
By krecc
Bac9 IIpoBoKaToP писав:Мій Житомир
Цього інтерв'ю мені достатньо... :(
By Bac9 IIpoBoKaToP
krecc писав:Цього інтерв'ю мені достатньо...
Обгрунтуй будь-ласка?
By krecc
Bac9 IIpoBoKaToP писав:
krecc писав:Цього інтерв'ю мені достатньо...
Обгрунтуй будь-ласка?
Він не задовольняє мою політичну освіченість.
By Bac9 IIpoBoKaToP
krecc писав:Він не задовольняє мою політичну освіченість.
Змістовно як для коментаря 30 хв інтерв"ю...

Yeni nesil siber güvenlik platformu: warni[…]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!