- 08 серпня 2009, 23:50
Quote (alma)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">порекомендуйте пристойний шосейник до 6 тис. грн ...сорі,не хотів так голосно. Пристойні колеса стоять 15.000 грн
Quote (alma)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">добре, порекомендуйте пристойний шосейник до 6 тис. грн., який не для "Гламурних гонсчиків та дєфФачек". І ми його тут обговоримо
Як я можу шось порекомендувати, як у вас ще не склався споживацький пакет вимог: де-коли-скільки-як-для-чого(!), все означується чарівним словом "Пристойний"...тобто шоб хлопці на Київському шоссе не дай боже не сказали шо вєлік непристойний .Сьодні з 5-ти шоссерів тіко один їхав на пристойному, а іншим тоді шо, куди ? Не їздить бо це непристойно ???
І вобче я не шарясчий у вєліках.
А Меріду та Келліс прохання поруч не ставити, те саме шо дрель Бош та Фіолент ( шо сперли дизайн та конструктив Боша, не спитавши а для чого то, а як з тим, а чому там а не там....).Меріда хоч і не робить крупносерійно топових вєліків( зовсім трошки, фулл карбон фрейм+фреймсет для підтримки науковоємкого статусу як розробника, конструктора) але Ціна-Вартість бюджетних поза конкуренцією. Про якість рам я вобсче мовчу. А оті "пристойні бренди"
чуть не наполовину збираються по ОЕМ-договору на виробничих потужностях Меріди.,кста...І їх покупці канєшна платять ( все це включено у вартість вєліка) за витрати на PR, рекламу та розкрутку марки у вигляді участі цих брендів на Про-змаганках в різних формах.Правда більше в дорогих, технологічних вєліках, але за марку 20% довішують і в дешевих. Я сам не люблю отих "релігій"- луччі вєлікі такі-то, луччі фотікі такі-то..і купа доводів. Я тож можу нарити кілотону фактів про поламані Спешли, Гарікі, Джанти. Але нашо воно мені. Я знаю шо всі ці вєлікі хороші на свої дєньгі, і канєшна все ломаєцЦо - тому шо це конвейєр+маркєтінг а зара і із збоченим вкраплення туди НЛП, як писав 462648...не дарма НЛП придумали американці, шоб продавати повітря...кста,.НЛП- був мій улюблений предмет в універі,правда я так і не розбагатів
Рекомендую приглянутись( обережно) до б\у з паспортом на Велокиєві -мона суттєво зекономити.Наразі продається карбоновий Кольнаго на спринтерських колесах Мавік....я читав і плакав..всього 999 долл, вєлік високого класу на Компаньйолі, канєшна.Його реальна ціна в 3-4 рази більша. Поспішайте купити -у вас буде самий пристойний шоссейник в Житомирі.Ми даже будемо соромитись виїжджати на Київську.Особливо я , зі своєю старою конячкою. .Спитайте ще раз на Велокиєві, я вам тож там поради давав , але під іншим ніком .Удачі. Кста про удачу - в Житомирі удачно їздють 3 шоссери Меріда, не перший рік.Шоб це значило