ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

З моста наліво поворот заборонено, правда я сам там повертаю ,як додому....( о, тобто ми там повертаємо, це інтригує ).Необхідно доїхати до першого світлофора на Київський та пропустивши зустрічний напрямок розвернутися назад, не пересікаючи при цьому подвійне суцільну розділову смугу.Можно пройти з велом в руках по пішохідному переходу
Ага, тобто їхати точно, як на авто. Дякую. Але для цього потрібно перестроїтися в лівий ряд. А це ж велосипедистав взагалі заборонено, там де є більше двох смуг. Значить ви правила дорожнього руху порушуєте? А якщо мент там?
Да , на другу полосу виїжджати заборонено, окрім випадків обгону та об`їзду трансп.засобу , але ж і по Київському шоссе тож заборонено рухатися на вєліку( це міжнародна траса), тільки по спец.доріжці, стан якої не відповідає вимогам безпеки дорожнього руху .А вобсче я порушую ПДР , але з головою. шоб нікого не підставити, та не відробляти буржуйські іграшки до кінця життя
А мона вас спитати? А нашо вам шоссейник( десь тут читав) ? Кататися по місту ?Тоді я дуже розчарований
Шоссейник. це восбче-то спортивний снаряд, як гантеля, ....і.т.п. На ньому постійно тренуються. шоб показати свій( хоч і скромний) результат. Він дорогий. недовговічний, непрактичний, невсесезонний, примхливий в ремонті-обслуговуванні. посадка на ньому незручна та навіть шкідлива для організма( глибока для раздєлки), при падінні він набагато небезпечніший ніж байк, і главно, даж якийсь карбоновий Червело -САМ НЕ ЇЗДИТЬ ! На ньому треба пахать а не за пивом їздить та дєвочек завлєкать. як деякі наші ( це не до вас, канєшна ).
Просто мене бісить такий безглуздий рост нашого споживацького мислення, шо людина приходе в магазин і каже. дайте мені Hi-Fi систему, їй шось вішають, впарюють, добре якщо не кинуть ( це Хай-фай за 1000 грн ), але якшо в неї нема куди діти дєнєг і вона ( людина) купить отой самий Хай-фай за 1000 долл.. то шо з того , як вона не знає в яке гніздо шо включати яким кабелем, як правильно в квартирі поставити, як прогріти, яку музику слухати - АЛЕ ГЛАВНЕ ШО В НЬОГО ХАЙ ФАЙ....
Сподіваюсь шо вам просто картінки шоссерів подобаються, вони канєшна красиві... Але купляти не варто, вас не зрозуміють і не тіко мої кості.Купіть старт-щоссе за 300-400 грн, і буде вам шастя.
Стільки емоцій, а я тут дрель в інтернеті вибираю, так захопилася... пардон. До речі, зупинилася на Bosch PSB 650 RE. Якщо щось знаєте про неї погане, пишіть... Бо ж бетон треба сверлити, карнізи вішати, полички... А то куплю щось не те..

Тепер до теми..
MOKRIZZONNI, насмішили ледь не до сліз))) Чесно слово. Я ціню вашу емоційну думку, але думаю, що ви мене не переконали і шосейник у мене таки буде. Правда пізніше, зараз купа інших клопотів. І мені не потрібен старт-щоссе за 300-400 грн. Хоча б тому, що не можна купувати дешеві речі, вони притягують негативну енергетику і тоді людина не почувається успішною у житті. Це раз. Крім того вони швидко ламаються і мають купу ганджів. По-друге, ми живемо у демократичній країні, я маю право мати все, що можу собі дозволити собі фінансово. Правильно? А буду їздити я на ньому марафони чи поставлю і милуватимуся (або сфоткаюся і вишлю друзям фотки аза кордон) не має значення. До речі, я хочу не так вже й багато. Найпростіший варіант:
http://www.kellys.com.ua/bike.ph....C%201.9

І це ще невідомо коли буде. До речі, зараз я серед вас їжджу на найгіршому велосипеді - decathlon rockrider 3.1. Так що не треба нападати на дівчат, які їздять на стареньких велосипедах тільки через їх плани на майбутнє. Не по-джентельменськи це..
Альма, я на вас не нападаю -я свою думку висловив...по шоссерам. Ви той Келліс бачили, його посадку. це жах ! А вилка карбонова -вона трісне як тільки ви звернете із Київського шоссе до Кмитівської сільради . Я прєвєдствую всіх пташок на вєліку, і хто мене знає підтвердить . шо чуть не падаю з вєліка коли їде пташка. Сподіваюсь з вами познайомитись...е...ее...ну вобсчем покататись. там...е...порозслідувати...по чуть-чуть. стучіть в лічку, як не гидуєте .
пысы :А вєлік. яка різниця. я тож на кориті їзжу, правда безвідмовному, і я його люблю, і ні на які модні люмініві за 5000 не проміняю, вот би тіко кілька вєсчей на ньому помінять...літав би...А старт-шоссе -це легендарні вєлікі легендарних великих Совєських часів, на яких їздили справжні совєцькі мужики !!! По шоссерам, чуть можу поматюкатися термінами -в лічку...Вибраний варіант не найкращий в своїй ціновій категорії, але ж бренд розкручений, продаваємий і тому націнка відповідна.Антирекламить не буду.
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">А вилка карбонова -вона трісне як тільки ви звернете із Київського шоссе до Кмитівської сільради

Сміялася я довго з цього... MOKRIZZONNI, як тільки я надумась щодо шосера, негайно проконсультуюся з вами. Обіцяю. Але думаю, що це не скоро буде. Да, мені подобаються дітки і підлітки, які так ефектно обганяють наш повзучий громадський транспорт по Київському шосе. До речі, у нас в Житомирі займаються цим професійно?
Вони мені навіть махають, коли їдуть на зустріч або обганяють. І я тішу себе думкою, що вони (цей елітний підрозділ велосипедистів) все таки сприймають мене як свою. Ну хоча б трошки)))

Щодо познайомитися, порозслідувати - я не проти. Коли будете їхати на озера, пишіть.
Вибачаюсь наперед за офтоп але я підтримую almу у її бажанні купити той тип велу, який подобається. Хоча тут же обмовлюсь, що шосер, імхо - варіант для спортсменів, для регулярних тренувань і т.д... і за наявності коштів для цього захлопеня може бути наступним надбанням. Власно мене також тягнуло до великих колес, по своєму елегантних форм, оригінальності в найближчому оточенні та якійсь перевазі вела при застосуванні на твердому покритті. В решті решт зупинився на хорошому (не дешевому ) кросі-гибриді з "м"якою" виделкою і доки не жалкував (ну, хіба інколи, коли зарулиш у місцевість з надмірною кількістю багнюки/піску/бурьяну. Хоча і МТБ може не врятувати ). А далі потрохи можна робити тюнінг під себе, хоча в цьому плані для МТБ можливості ширші/більш доступні.
Вот я скажу свое мнения начинающим велосипедистам шосcер противопоказан :). Мне например он точно противопаказан неумею я обежать ямы и не ездить по горбам да и не хочу :). Кстате для тренировки организма я щетаю что достаточно и MTB ну если вы конешно не в трудефранс собрались и вам надо отлаживать технику езды на шосейники и тренеровать все слабые места (Например натирать мозоль на заднем месте) шутка. Если хочете меньше крутить педали на MTB и ездить по трасе купите себе покрышки

http://velosiped.com/Pokrysh....ex.html

Поверти ета резина вас приблизить к накатестости шосеника если и єто вам не поможет то берите гибрид или велосипед укомплектованный для дорожной езды. Шоссер соглашусь MOKRIZZONNI это действительно спортивный снаряд :).
Ой, нє гібрид точно не для мене. Але навіщо гібридити (хоча чесно кажучи я теж напівсліки всобачила на МТБ), якщо можна мати те і те і користуватися ним залежно від настрою? Он у моє тітки цілий велопарк - 4 велосипеди (гібрид, МТБ, якийсь жіночий варіант і щось на зразок радянського шосера, на якомусь чомусь стоять колеса 26 з сильно шипованими покришками). Вони у неї звалені на купу. Раніше я сміялася, як вона кожного разу починала гребтися у них, витягуючи відповідний велосипед для відповідного випадку. Іншим транспортом, окрім велосипедів, вона в свої 60 взагалі не користується.
Тепер я починаю її розуміти. Кожен велосипед для своєї сфери))
Quote (alma)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');"> І я тішу себе думкою, що вони (цей елітний підрозділ велосипедистів) все таки сприймають мене як свою. Ну хоча б трошки)))

ВелоДМ: на вищезазначених Швальбе Єппл сам катаю ( дяки Квану), вони справді дуже накатисті та жорсткі в продольному....але до шоссерних їім як до неба ( велика висота та вага -майже 900 гр!!!( варіант 2.0)). А ще її важко розігнати на 50-60 км на годину, та на Київському шоссе мало асфальту під її яйцеподібний виглажений профіль для німецьких автобанів ...На нашому Київбані так трясе на швидкості.Ось мацаю шосейну Хатчінсон Ексель 20мм -навіть спущена в она жорстка наче накачена !!! А важить менше ніж камера в швальбах ....так шо вибачте -за шоссером їй не всидіти ( при інших рівних).Може через це я на тренир. з шоссерами, як не дивно поставив назад мої шиповані Максіс на важких ободах. різниці ніякої .Перевірено сьодні - всидівз шоссерами на максіс весь круг %). Не забувайте, шо накатистость вєліка, серед всього зумовлена вагою крутясщихся частин вєліка, динамічних, тобто. І колеса відіграють головну роль. Згідно правила, чим більше вага на зовнішньому діаметрі колеса( тобто в порядку покришкка, камера, обод) тим більше зусиль треба прикласти для підтримання тієї ж швидкості..До того ж при набиранні швидкості коефф.опору розгону в них більший Тому вага покришки тут опрєдєляюсча.А вобсче це ідеальні покришки для туризму і там всякого ендуро.
ПЫСЫ: сьодні ісчо раз глянув на той лінк із Кєллісом....посміявсо...воістину продукт маркетингу >( .Карбонова вилка та трансмісія Сора, яка хиленька та довго не живе..якраз для покатушок...Вобсче , склалось враження шо вєлік під вимоги сучасних Гламурних гонсчиків та дєфФачек Сочєтаніє несочітаємого, вод..."ШОссерні" виробники собі таких збочень не дозволяють...поки-що
Красче подивіться в сторону бюджетних Мерід. б\у мона купить за 2-3 тис. грн. В стані нового.
MOKRIZZONNI,
добре, порекомендуйте пристойний шосейник до 6 тис. грн., який не для "Гламурних гонсчиків та дєфФачек". І ми його тут обговоримо.

Добавлено (08 Авг 2009, 21:59)
---------------------------------------------
С келіс можна сміятися скільки завгоди, але ви прочитайте, що про якість Мерід пишуть на інших сайтах. Давайте залишимо ці бренди у стороні і подивимося, які інші пристойні бренди випускають непогані шосейники для початківців.
Quote (alma)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">порекомендуйте пристойний шосейник до 6 тис. грн ...сорі,не хотів так голосно. Пристойні колеса стоять 15.000 грн

Quote (alma)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">добре, порекомендуйте пристойний шосейник до 6 тис. грн., який не для "Гламурних гонсчиків та дєфФачек". І ми його тут обговоримо
Як я можу шось порекомендувати, як у вас ще не склався споживацький пакет вимог: де-коли-скільки-як-для-чого(!), все означується чарівним словом "Пристойний"...тобто шоб хлопці на Київському шоссе не дай боже не сказали шо вєлік непристойний .Сьодні з 5-ти шоссерів тіко один їхав на пристойному, а іншим тоді шо, куди ? Не їздить бо це непристойно ???
І вобче я не шарясчий у вєліках.
А Меріду та Келліс прохання поруч не ставити, те саме шо дрель Бош та Фіолент ( шо сперли дизайн та конструктив Боша, не спитавши а для чого то, а як з тим, а чому там а не там....).Меріда хоч і не робить крупносерійно топових вєліків( зовсім трошки, фулл карбон фрейм+фреймсет для підтримки науковоємкого статусу як розробника, конструктора) але Ціна-Вартість бюджетних поза конкуренцією. Про якість рам я вобсче мовчу. А оті "пристойні бренди"
чуть не наполовину збираються по ОЕМ-договору на виробничих потужностях Меріди.,кста...І їх покупці канєшна платять ( все це включено у вартість вєліка) за витрати на PR, рекламу та розкрутку марки у вигляді участі цих брендів на Про-змаганках в різних формах.Правда більше в дорогих, технологічних вєліках, але за марку 20% довішують і в дешевих. Я сам не люблю отих "релігій"- луччі вєлікі такі-то, луччі фотікі такі-то..і купа доводів. Я тож можу нарити кілотону фактів про поламані Спешли, Гарікі, Джанти. Але нашо воно мені. Я знаю шо всі ці вєлікі хороші на свої дєньгі, і канєшна все ломаєцЦо - тому шо це конвейєр+маркєтінг а зара і із збоченим вкраплення туди НЛП, як писав 462648...не дарма НЛП придумали американці, шоб продавати повітря...кста,.НЛП- був мій улюблений предмет в універі,правда я так і не розбагатів
Рекомендую приглянутись( обережно) до б\у з паспортом на Велокиєві -мона суттєво зекономити.Наразі продається карбоновий Кольнаго на спринтерських колесах Мавік....я читав і плакав..всього 999 долл, вєлік високого класу на Компаньйолі, канєшна.Його реальна ціна в 3-4 рази більша. Поспішайте купити -у вас буде самий пристойний шоссейник в Житомирі.Ми даже будемо соромитись виїжджати на Київську.Особливо я , зі своєю старою конячкою. .Спитайте ще раз на Велокиєві, я вам тож там поради давав , але під іншим ніком .Удачі. Кста про удачу - в Житомирі удачно їздють 3 шоссери Меріда, не перший рік.Шоб це значило
я мечтаю о супер велике--на которых ездят на олимпиадах...ток проблема одна--нема на такие велы хфинансов. кадато ездил на сандеповских шосерах---и доволен был. вот купил автор---а вилка там почти не амортизирует...а был когда то у меня польский МТБ--так вилка на ура работала---два сезона откатал---пружыны не полопали в вилке..вот сижу и думаю..что лучче 1 автор или 3-4 польских? цены то разные.
Дякую,
MOKRIZZONNI за детальну консультацію і за поради на Велокиєві під невідоми ніком. До речі, тут ви кажете, що "вобче не шарясчий у вєліках", а там були дуже впевнені у собі))
Щось собі згодом підберу. Під пристойним я мала на увазі початковий рівень, звісно. Без амбіцій, але надійний. Це, знаєте, мені найбільше подобається у велосипедах. Мій варшавський decathlon за 7 років експлуатації мене ще не разу не підвів) Хотілося ні якої не суперової, але подібної якості.
Бо як я подивлюся на сусідські наворочені ардіси з двома підвісами, в яких через місяць все виходить з ладу, плакати хочеться.
На б\у наврядчи наважуся. Для цього потрібно добре знатися на велосипедах. І якось воно на недихає думка про те, що до тебе цією річчю хтось користувався.
Quote (alma)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Дякую, MOKRIZZONNI за детальну консультацію і за поради на Велокиєві під невідоми ніком

Сорі...( смайлик де чешу рєпу)...здаєцЦо я вас переплутав з іншою пташкою, навіть аватарко схоже...так шо я вам там нічого і нічим , ше раз сорі за брехню...Про вєлікі лучче поговорити вживу, уєдініцЦо , е...е...тобто наодинці з природою ..та кхм...вєліками, воД
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!