ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

ВоД Зараз ганяємо, як розкрутились, актуальним стало питання ваги вєліка... в кастомній його версії...тобто як ми його натюнінговали
Вага купленого, версії виробника -не цікаво, мона й на сайті глянуть....Я вот тут дивлюсь, товарісчі по пів-веліка міняють після покупки,
І цікаво те, шо кожний з різними цілями, ідеями , підходами...тому у когось він стає легший за куплений, у когось через Фарши -важчий

Пропоную кому не ліньки зважити свій вєлік з аксессуарами,, за умов коли ті аксессуари стаціонарні, тобто рідко знімаються, або не знімаються взагалі( велокомп, фляготримачі, фляги( пусті ), бази для хванарів,всякі там захисти і тому подібне)..

Ідея - дізнатися хто на якому ( за вагою) вєліку фактично їздить.Якшо є можливість -бажано й вагу колес вказати (зібраних, тобто з гумою). Приблизно в такому форматі :
Моє МТБ корито: Згідно легенди - Da Bomb Trial рама 4130 Хромомолибден , вага тільки рами -2,9 кг
Вага вєліка - 15,1 кг ( з велокомпом та фляготримачем та без підсумка)

Шоссер( темна історія ...ніби Бьянки а-ля Старт-шоссе, а Ззовні - Старт -шоссе спецзаказ ( рама "Ноль" ,поліровка)
вага тільки рами -1,8 кг
вага вєліка з фляготримачем, насадкою на руль - 10,9 кг

пысы: вагу колес пізніше.Нещодавно важив - не можу знайти бамажку

Ідея 2: Тут мона й хвотку ( студійну ) вашого вєліка в кастом версії, без себе
Сьодні ввечері може й своїх коней зроблю хвотку. Кста, це може допомогти...тьфу-тьфу...фотка опублікована публічно може допомогти встановити та довести власність коня, на випадок угона - або гопстопа, шо зараз актуально, особливо для дорогих вєліков .
У самого колись вкрали два вєліка...на другий доків не було, так прямо й сказали:"чим доводити будеш, якшо знайдем, шо вєлік твій ?"
Рекомендували даж не писать заяву, для них це "Висяк", а без доків на вел ніхто й не почне шось шукать -сенс немає...потім
Самому интересно, но нужно дето весы правильные найти... Ну и не по теме (потомушо той самой темы нет) - нужно сздать "мой вел" и туда и фотки и теххарактеристики и идеи...
Мона звичайні базарні з похибкою в 50 гр. Сам вже ультралайтом не цікавлюсь, тому абсол. точність мене не хвилює. главне приблизно знать.
Кста. правильно, нехай модери створять тему " Мій вєлік" і туди це перемістять. але початково мене все ж вага цікавить, особисто
Раму не нада! це я так написав, мо кому цікаво скіко важать дрєвні Хромолі корита, шоб не було ілюзій .
Кста прохання не флудить. а викладати тіко содєржатєльний пост
Кста 2: Думаю через кілька днів його розбирать та перефарбовувать, Так шо взважу ісчо раз.Смущаєт тіко відсутність місця де мона просушити. оскільки захисний лак при кімнатних 25 град. практично нормально не сохне. може через кілька місяців
Кому цікаво, можна зважити моїми ручними вагами на 20 кг ( звичайна пружина з підстройкою на ноль)
Все,я на шоссер і на Київський міст -вчора опозорився -бум виправлять
Взял я и себе весы и взвесил свой снаряженный вел (2 подфляжника, 1 пустая фляга, задняя блымалка, насос, фара с литиевыми акумами, держалка GPS, крепеж для фонаря) получилось 11.7кг.
Взвесил для прикола и свои новые колеса (2 колеса в сборе, осевые эксцентрики), получилось 1.6кг.
By Ватсон
Взвешивал по частям, т.к весы до 5-ти кг.
Рама Magellan hydra al6061 с рулевой – 2005 гр. Рама дубовая, толстые круглые трубы без всяких «баттингов» и «профилей».
Когда то взвешивал чисто колеса с эксцентриками, но вес уже не помню. Было точно больше 2-х кг. Позже взвешивал с резиной:

Переднее колесо (с резиной) – 1766 гр

Заднее колесо (с резиной и кассетой) – 2407 гр

Общий вес вела в текущей комплектации ~13.5 кг. Думаю, этот вес не очень точен, но недалеко от истины. По сравнению со стоковым, вел полегчал примерно на пол кило, за счет резины и системы.
а я только что свой взвесила...если не ошиблась я и мо новые весы то велик весит 14 кг)))
не уверенна что результат точен)
Взвесил свой вел.
Колеса:
- переднее 1400 гр(обод - МАVIC XC 717 DISC, втулка DT SWISS, резина - MAXXIS - MAXXLITE 310(26*1,95)
- заднее - 2150 гр(обод - DT SWISS, втулка DT SWISS, резина - полуслик KENDA KHAN(26*1,50), кассета - SRAM 970 .

Рама ALTRIX(венгры, которые продаются ужгородцами) - COUGAR XT, вилка MANITOU R7, шатуны SIMANO DEORE, передний и задний переключатели - SRAM Х-9, тормоза - дисковая гидравлика AVID JUICY-5.

В целом все гамузом завесило 11,250 кг. Из доп. навески был флягодержатель, крепеж для задней мигалки, переднего фонаря, велокомпьютер, защита заднего пера, рога.
Quote (Kvan)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">В целом все гамузом завесило 11,250 кг.

Шурин байк пока рекордсмен biggrin !!!

Думаю выигрыш достигнут за счет легкой резины, да плюс фонари да фляги.
Взвешивая я ведь снял с велика подсумник(820гр) с ремнабором, запасной камерой, насосом и т.д.)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!