ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Shimano Technical Documents
http://techdocs.shimano.com/media....902.pdf -настройка заднего переключателя
Quote (жЫдобандЕровец)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">diesel, если что, то я успешно настраивал свой Деор согласно методике, изложенной в этой статье.
хе-хе...я тож настраивал по этой статье
"Ха-ха...цікаво - і в чом була загвоздка ?"- в тому шо я був чайнік в цьому питані, і мене збивали ті два вінти, а шимано написало більше технічно ІМХО
"Колись давно купив задній переклюк за півзарплати - розбив об корінь через 2 тижні.Купив за 10 грн ЧеньГаньГонь -їзжу 10 років"
Це реально було із Деором на Кар`єрі в 70-ти км від дома . Чесно кажучи 10 років я проїхав на двох Чень гань гонях Тогоріч купив другий...але вже за 25 - просто ціни виросли. АЛЕ Ж ПРАЦЮЄ ... я ж переключаюсь не злазячи з вєліка ...і шо ше від нього треба ?А ви кажете Деор ХТ за 900 грн.У мене кстать тож Деор ХТ -на шоссері....нічого супер-пупер....звичайно робить -швидкості не додає :D. І шоб настроїть - не треба ніяких статтей ..ще б книгу написали...Там всього два-три винта. Краще вчасно міняти рубашки та троси - ефект від роботи помітніший
MOKRIZZONNI, Вашу мысль понял - "ЧеньГаньГонь против Деор ХТ". Но это старо как мир. Зачем продвинутые современные (дорогие ) вещи - ведь можно же и проще и дешевле... Так я спрошу - а зачем Вам вообще тот переклюк, ведь и без него можно ...
В реалиях жизни - это вопрос прежде всего кошелька и приоритетов...

Обсуждение уходит всторону - тема будет почищена...
Перекидку людям которые с ней мало знакомы не нужно даже учится настраивать так как настроенная хорошая перекидка не сбивается и может работать годами пока не забьются рубашки или вы её не ударите и не погнете "петух" или саму перекидку.

Лучше давайте настраивать ваши перекидки мастерам или людям которые замучила свои перекидки и получили опыт в их настройки вот как раз последнее не всем дано .
Я не про непотрібність перекидки взагалі, це особисте право кожного, яку-куди-за скілько.. Я написав про непотрібність ТЕМИ ВЗАГАЛІ. шо там настроювать, кілька питань вживу краще за ПДФ-книги та журнали...розсмішили. А главне шо всі шо відписали знають як її настроювати, і толкають купу однакових статтей ...КОМУ ?
Альма - шо не ясно чи цікаво - питай на місці, я все розжую а ти проглотиш - так наглядніше та надійніше.
Інші тож можуть між собою ділитися секретами майстра , а не уносити їх з собою в могилу : " Як настроїть задній переклюк шоб віін робив. Епопея перша. Книга перша. Частина перша". Вод посміявся .... нє...не з вас...З того шо відкрили та вод так обмінюєтесь лінками....однаковими чи Суть. Створіть тоді статтю. куди копіпайстить сторінку із цієї операції.....Імхо обговорення "Як настроїть" не несе конструктиву"....чи пользітельних знаннь та відкриттів
Не знають - значть їм воно не нада . Сам не люблю багато писать -відволікає. Невже важко почитать купу статей на сайтах та бібліотеках, та вибрати своє....Обов`язково ше одну тему ні про шо відкрить. де также нада переругаться, як вчора
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">А главне шо всі шо відписали знають як її настроювати, і толкають купу однакових статтей ...КОМУ ?

Мені!!!!! Я з тими переклюками вже просто замучилася! І іншим людям, які на цьому не знають, як це робиться. Дуже корисні статті, я їх по роздруковувала у вільний час піду розбиратися.

І актуальність передньої переклюки не знімається

Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Альма - шо не ясно чи цікаво - питай на місці, я все розжую а ти проглотиш - так наглядніше та надійніше

Дякую, Павле, але на Київській трасі перевертати велосипед догори дригом і починати настроювати задній переклюк
Чесно кажучи, мені хлопці вже його настроїли, за що я їм дуже вдячна) І він працює. Але ж я знаю, що це до першого зняття заднього колеса!
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">А ми можемо з`їхати з траси

Ловлю тебе на слові Наступного тижня їду в Київ, замовлю собі нові покришки, ті швальби. Отже, доведеться колесо знімати, отже зібється переклюк.
MOKRIZZONNI, буде чудова нагода продемострувати професіоналізм!
Quote (alma)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">MOKRIZZONNI, буде чудова нагода продемострувати професіоналізм!
попался

как говорят лучче один раз увидеть, чем сто раз услышать.-это ускорит процес познания...так шо научится перюклюки регулировать-вопрос времени.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!