ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

хочу купить велосипед, не знаю какой лучше. бюджет около 5, что посоветуете? :velo: и где в Житомире можно посмотреть велосипеды, а то на житнем одни ardis
By krecc
Для чого велосипед, куди і скільки ви будете або хочете їздити?
By VitaliyZt
спасибо, хочу брать новый. забыл сказать мой рост 184 см какая мне рама нужна? езда по асфальту в основном + немного по лесу. и что вы можете сказать по этому велу?
http://veloplaneta.com.ua/26-pride-xc-2 ... att-silver
стоит его брать или что то подороже искать, и где можно в нете посмотреть ассортимент Горы? я не нашел
By krecc
Для їзди по асфальту горний велосипед не потрібен. Раджу ознайомитись з великою кількістю статей в інеті, який велосипед обрати, і який розмір рами потрібен. І відпишіть тут.
By talon
krecc писав:Для їзди по асфальту горний велосипед не потрібен.
воу воу, шоссер, полегче :)
By roadrunner
тут и думать нечего - гибриды наше всьо :so_happy:
By tolartem
VitaliyZt писав:хочу купить велосипед, не знаю какой лучше.
Сьогодні щось там "гуглив" і потрапив на такий от ресурс http://pokochkam.ru/vibor/. Я думаю що він буде дуже корисний як для початківців (як помити, як вибрати, в чому різниця і т.д.), а можливо може знадобитися і для тих хто щось вже знає.
І DIESEL зможе всіх "посилати" на цей ресурс, щоб не діставили різними питаннями.
By krecc
tolartem писав:
VitaliyZt писав:хочу купить велосипед, не знаю какой лучше.
Сьогодні щось там "гуглив" і потрапив на такий от ресурс http://pokochkam.ru/vibor/. Я думаю що він буде дуже корисний як для початківців (як помити, як вибрати, в чому різниця і т.д.), а можливо може знадобитися і для тих хто щось вже знає.
І DIESEL зможе всіх "посилати" на цей ресурс, щоб не діставили різними питаннями.
"Добро пожаловать на сайт о горных велосипедах!"
By Konstantin.Babintsev
мои 8 копеек (инфляция знаете ли) :D
как владелец конюшни могу сказать такое - моё мэтэбэ ждёт зимы и бездорожья, сейчас не сезон)
катаю гибрид
если ребёнка не видит - могу стянуть у неё шоссер) И даже отстучать зубами по брусчатке в Скоморохах не останавливает))
барышни мои тож чавота горняк почти не выгуливают, все как-то или на сити или на сошше катают.

поэтому поддержу двоих ораторов, сказавших:
1.Для їзди по асфальту горний велосипед не потрібен.
2.тут и думать нечего - гибриды наше всьо
By DIESEL
VitaliyZt писав:спасибо, хочу брать новый. забыл сказать мой рост 184 см какая мне рама нужна? езда по асфальту в основном + немного по лесу. и что вы можете сказать по этому велу?
http://veloplaneta.com.ua/26-pride-xc-2 ... att-silver
стоит его брать или что то подороже искать, и где можно в нете посмотреть ассортимент Горы? я не нашел
хс - 2.0 для высоких и тяжелых брать не рекомендуется

Добавлено спустя 1 минуту 50 секунд:
магазин Гора сотрудничает с Велопланетой
By VitaliyZt
друзья спасибо за советы, перечитал несколько статей, узнал много нового, муки выбора продолжаются) :)
By DIESEL
VitaliyZt писав:друзья спасибо за советы, перечитал несколько статей, узнал много нового, муки выбора продолжаются) :)
какие муки ..
взял деньги, пришел в магаз, купил вел, который нравится по цвету, и катаешся пока лето не кончилось,
а вот потом..
By kuzart
бери, як дядя Дізель каже. головне - це взяти лісапед з нормальною рамою. тобто надійною і такою, що подобається за кольором-геометрією. і розміром! не вгадав розмір - считай гроші в топку.
хвункціоніровать на тій рамі буде все, від обвіса торней до всяких там других букв. шо воно і зачєм, починаєш розуміти з роками. і воно і так постєпєнно зношується, а тоді вже можеш міняти на детальки, що саме тобі і потрібні.
рєзіна полуслік. як буде інша, красіва така, рєл"єфна, кажи, шоб зразу знімали і ставили полуслік. це шоб лішній раз гроші потім не тратити)
ну, і сідло. але це чуттєви питання індивідуально для кожної ж... словом, ягодиць. і його вообще мало хто може правильно підібрать отак, щоб сразу.
і головне - тіко гібрид!
бачиш, раніше тут всі теж були за горні, нас, просвєщенних було дуже мало. а тепер народ тоже став шось понімать! і це радує))
By 3DSchuminator
kuzart писав:бачиш, раніше тут всі теж були за горні, нас, просвєщенних було дуже мало. а тепер народ тоже став шось понімать! і це радує))
ну дык в европу идем, толерантнее ко всяким странным людям становимся :lol:
хотя я тоже советовал бы найнер или грейпфрут. Причем даже больше за найнер, так-как катит хорошо и по тармаку, и по грунтам. А если со временем захочится психонуть и катнуть "жестячок", то меньше вероятность возникновения стыдного фейла.
By kuzart
так найнер - це ж той же гібрид з неполусліком) тіко названіє мощнєє
By 3DSchuminator
я думал гибриды 28" и больше похожи на дрожники. У одного знакомого такой для туризма. Найнером его назвать язык не поворачивается. А так да, границы размыты :)
By Egor_Goodman
By Egor_Goodman
да - 17,5" 18,5" 21 ,5 "

Yeni nesil siber güvenlik platformu: warni[…]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!