- 03 вересня 2013, 12:33
где можно отторцевать стальную раму ( рулевая, каретка и is-крепление ) в Житомире?
форум велосипедистів м.Житомира
скорее не токарь а фрезеровщик, но хрен редьки не слаще. сложнее найти нормально откалиброваный стакон (в идеале чпу) с неубитой фрезой ибо запороть болванку одно а угробить раму...Marsianin писав:/ищи токарей, либо токарные услуги

оце правильно підмітив.Arny писав:ефект плацебо
я теж люблю консерви... але при чому тут це?Arny писав:консерватизм.
є практичний досвід з хро-мо?Andron писав:ібо скільки разів власноруч перебирав байк, переставляв каретки і рульові колонки з рами на раму.... і жодного разу не стикнувся з описаним тобою!
я до цього часу навіть ббс не дививсяAndron писав:більше того - навіть на форумах такого не читав ))
легко! при закручені алю чашки до потрібних Nm в каретку через зайву краску/матеріал може стати криво і в майбутньому це проявиться.Andron писав:і навіть в теорії не можу уявити як невідторцьований кареточний вузол може ускладнити зйом і змазування каретки..
це сумліне слідування усім стандартам при обробці рами перед збором вела.Andron писав:але при чому тут це?
три рами алю і три хромо.Arny писав:є практичний досвід з хро-мо?
такого точно не буде. там дуже дрібна різьба - раз. великий діаметр - два.Arny писав:легко! при закручені алю чашки до потрібних Nm в каретку через зайву краску/матеріал може стати криво і в майбутньому це проявиться.
чесно - якби під рукою був інструмент - і сам торцянув би... чисто для галочки ))Arny писав:це сумліне слідування усім стандартам при обробці рами перед збором вела.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!