ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Шукаю недорогий, витривалий (років на 3-5 , або на 25тис км., мінімум) картрідж на ось карєтки під квадрат.
Це я чого -мені тут рекомендують картрідж VP за 20 грн шось тіпа, шо нереально для вищеописаних умов довговічності,якості. Шимана вкрай убога стала в нижній ціновій категорії -ібо квадрат для неї це саме ентрі левел. Інші фірми -темні конячки.
Судячи по інет відгукам, навіть Санрейс в нижній категорії -поступається шимані.
Востаннє стояв дуже вдалий картрідж -десь 5 років відкатав!!! Нинішній шимано тіагра (шосейний) навіть року не простояв!!! Вже просто відвалюється. :oppa:
трабл в тому, що в мене в шатунах вже зношена різьба, навіть Великий Ді того року не зміг зняти мені шатуни з картріджа, тіко Йа Велікій I (блакитнооченястий) натхненним пєрстом своїм їз`яв тую ржавь (фігасє я)..болгаркою :cool:
А шатуни свої я дуж люблю, французькі, легкі, супер-прочні (не ті здихотні нинішні пустотєлки).Тому мені ще раз хоч шоп поставити на рочків 5..я б був щаслів
Хто шо таке відкатав? га? :hi2:
By DIESEL
Паша , напиши конкретно , шо ти хо ?
В мене Truvativ, 9 тисяч км пробіг, прцює ідеально, правда вона до рами прекіпіла....
By ТК Поліське Джерело
DIESEL писав:шо ти хо ?
пасіб за приховану підтримку :hi2:
DIESEL писав:прекіпіла....
та я помню(((
Я хочу шимано деор.Але на них шось тут наїжджають http://www.velokiev.com/forum/viewforum ... &start=210
Коротше видно мені без варіантів шось з Shimano Deore BB-UN26 BSA :-|
Або шо ще Андрон може, толкове підкаже- буду вдячний :ura:
By Andron
ТК Поліське Джерело писав:Або шо ще Андрон може, толкове підкаже- буду вдячний :ura:
гм...
на квадраті на MTB не катав ніколи в житті :D
мій "ентрі левел" був окталінк від шимано...

а писати "від балди" не мій стиль )
тому звиняй.

p.s. а взагалі не бачу проблем, враховуючи що вартість таких кареток - гривня штучка, три гривні кучка....
By ZiM
картриджи фирмы Neco вполне нормальные, цена-качество :so_happy:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!