ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Требуется совет знающих.
Есть две резины шипованных:
1. 26х2.1 - 300 шипов
2. 26х1.75/1.9 - 106 шипов

Правильным ли будет решение первую - задним, а вторую - передним?
И что значит 1.75/1.9 ? И стоит ли ее вообще ставить? Не лучше ли оставить на каком-то колесе Continental Gravity Kevlar 2.3
lakmus писав:Есть две резины шипованных:
1. 26х2.1 - 300 шипов
фішка не тільки в кількості шипів та ширині самої покри, а в розташуванні шипів також (навіть більшою мірою).
ну і покриття по якому планується їздити грає велику роль..
фото покри?

чисто теоретично (проводячи аналогію до звичайних покр, де зубці це фактично той же шип), ставити на заднє колесо 300 шипів не айс... для рівноваги в першу чергу важливе переднє колесо.
якщо передок пішов у занос - практично гарантовано ти лежиш на снігу. якщо задок - тут все залежить від вмінь байкера. як правило, просто підстахувався ногою і все.

p.s. сам я нуп і на шиповках не катав, так як ніколи не виникало в тому потреби - хоча взимку катаю. тільки один раз захотілося поставити шипи щоб покатати по голому льоду на річці... і то просто щоб попробувати.
а так навіть по викатаному пішоходами льоду на тротуарах я катаю значно спокійніше, ніж йшов би там пішки..
1.wxc300 (794 grams , а мо й легша, бо фолдінгова))))
2. w106

Покриття?.. Зима, розумієш. )))
Сніг укатаний. Іноді слизько, бо буває відлига. Але льоду не шукаю.
Перевзуватись часто не буду - це точно.

А що значить - 1.75/1.9?

Кортить попробувати на шипах, бо є така можливість. Одну подарували, іншу дали поки покататись. Новенькі. Хочеться новою цяцькою побавитись.
однозначно ставив би 2.1 шипи спереду і гравіті 2.3 ззаду.
ну і хіба що задля цікавості попробувати інші шипи ззаду.

по ссилці я бачив 1.75.
де написано 1.75/1.9?
та фіг його що цим хотів сказати виробник..
якщо поділити 4,7 на 2.54 то десь і виходить середнє між 1.75 і 1.9
ще може бути варіант що в залежності від внутрішньої ширини посадочного місця на ободі змінюється ширина самої покри - таке теж на практиці буває.
lakmus писав: А що значить - 1.75/1.9?
зависимиость от внутреней ширины обода
Andron писав:
lakmus писав:Есть две резины шипованных:
1. 26х2.1 - 300 шипов
фішка не тільки в кількості шипів та ширині самої покри, а в розташуванні шипів також (навіть більшою мірою).
ну і покриття по якому планується їздити грає велику роль..
фото покри?

чисто теоретично (проводячи аналогію до звичайних покр, де зубці це фактично той же шип), ставити на заднє колесо 300 шипів не айс... для рівноваги в першу чергу важливе переднє колесо.
якщо передок пішов у занос - практично гарантовано ти лежиш на снігу. якщо задок - тут все залежить від вмінь байкера. як правило, просто підстахувався ногою і все.

p.s. сам я нуп і на шиповках не катав, так як ніколи не виникало в тому потреби - хоча взимку катаю. тільки один раз захотілося поставити шипи щоб покатати по голому льоду на річці... і то просто щоб попробувати.
а так навіть по викатаному пішоходами льоду на тротуарах я катаю значно спокійніше, ніж йшов би там пішки..
Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення
Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!