ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Нє, ну а що? Для чого воно - щоб не потовкти 5 точку? :-?
..я в курсі скільки вони вартують. За такі гроші виробники могли б голову поламати, щоб надати таким велосипедам трохи естетичнішого вигляду.. ;)
formazon писав:Смотреть на них не могу!
Vanda писав:Нє, ну а що? Для чого воно - щоб не потовкти 5 точку?
насправді, також не можу дивитись, коли по люди купують такий велосипед і катаються на ньому по місту))) :-?
Vitala писав: насправді, також не можу дивитись, коли по люди купують такий велосипед і катаються на ньому по місту))) :-?
Чесно кажучи, жодного разу не бачила. Всі двопідвіси, які попадалися на очі, були ашанбайками :-|
Vanda писав:Чесно кажучи, жодного разу не бачила. Всі двопідвіси, які попадалися на очі, були ашанбайками
в житомирі минулого літа були популярні нічні покатушки. декілька разів побував, так була молодь на досить дорогих моделях
Всем по привету! =)
Познакомился я в Мариуполе с одним лисапетистом. Как присел он мне на уши, минут 10 рассказывал, какой он велосипед купил за 1000 эвро. Как потом амортик новый купил за 350 эвро, вилку поменял за 550 . . .
Я его слушал, слушал. Надоело, спрашиваю: "И где ты на таком чуде в Марике катаешься?" Ответ убил! - "В магазин за пивом езжу"
Вот вопрос - НАХИБА ? ? ? =)))
Vitala це подобається
Ох уж эти вбросы)
<sarcazm>
Зачем вообще эти велосипеды, один только головняк, каждый год нужно обвес обновлять на свежую версию, а то ниедет) Зачем то Vanity, лучше пива на Divanity попить за эти деньги )
</sarcazm>
Snumsmumrik це подобається
Круизёры, лонгтейлы... попса. Вот где классный байк! Брутальный африкан ДХ - широкий руль, двухкоронка, мясная рама, злые покры... :lol:
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
DIESEL, Hellmors це подобається
SAN писав:Круизёры, лонгтейлы... попса. Вот где классный байк! Брутальный африкан ДХ - широкий руль, двухкоронка, мясная рама, злые покры... :lol:
Да і гальмо ручне, правостороннє! :lol:
Vanda писав:Нє, ну а що? Для чого воно - щоб не потовкти 5 точку? :-?
..я в курсі скільки вони вартують. За такі гроші виробники могли б голову поламати, щоб надати таким велосипедам трохи естетичнішого вигляду.. ;)
На таком страхопудале когда валиш под 40 по корням и камням то хоть конь не брыкается и не норовит катапультировать с седла.
Или если просто едеш по нашим дорогам то комфортно. Я на своем хоть и немного покатал в конце прошлого сезона, но сразу стало ясно что на хардтейл больше садится нет смысла.
Hellmors, krecc це подобається
paulig писав: Я на своем хоть и немного покатал в конце прошлого сезона, но сразу стало ясно что на хардтейл больше садится нет смысла
Ну не знаю, може воно й так.. але оскільки тест-драйвів велосипедні магазини та сайти не проводять, тож я ніколи не дізнаюся, наскільки комфортну їзду втратила :velo: А так як ціни на такі велосипеди стартують від двох тис. зелених, експериментувати щось не дуже хочеться :-?
Тим більше, що велосипед - це такий засіб пересування, який крадуть на раз. Тож, щоб не сильно засмучуватися, ІМХО, він має куштувати стільки, щоб у випадку його втрати, негайно придбати собі такий же самий.
"Крадуть на раз."
Даже Toyota Sequoia крадут (в Житомире 2 угнали, нашли без некоторых запчастей), и что?
Не покупать их? Постсоветский стереотип "лучше жигули куплю".
Hellmors писав:Даже Toyota Sequoia крадут (в Житомире 2 угнали, нашли без некоторых запчастей), и что? Не покупать их? Постсоветский стереотип "лучше жигули куплю".
у всіх свої забаганки і хобі ;) ))) але якщо людина купує такий велосипед для "просто едеш по нашим дорогам то комфортно", це по крайній мірі не раціонально, у нього інше призначення. товариш нещодавно купив Фабію за 3500 у нормальному стані, там набагато комфортніше.. вітерець не задуває, дощик не мочить... на думку спадає порівняння, коли нещодавно викруткою цвяхи забивав, і нічого так.. нормально вийшло :cool:
Честно говоря, не ухватил связь между подвесом, фабией и гвоздём... Но за гвозди точно знаю одно - вбивать шурупы гораздо легче, чем ввинчивать гвозди! :lol:
Востаннє редагувалось 05 лютого 2016, 23:03 користувачем SAN, всього редагувалось 1 раз.
Vitala це подобається
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 31
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!