ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

By 3DSchuminator
за два тижні прийдуть останні компоненти і я вам всім покажу що таке справжній поцанський велохванарик. Колись давно я тут демонстрував свою саморобну велофару на вилку, але як перший прототип вона мала купу недолікив, не зважаючи значні на переваги перед ліхтариком на кермі. Тому подарував її знайомому, а сам перейшов тимчасово на ліхтарик ультрафаєр 600 лм. Але п'ятничні нічні покатушки з крошенського кар'єру надихнули мене на створення кастомної фари v2.0, вже третій день сижу в 3дмаксі, продумую конструкцію і одразу візуалізую світловий потік. Максимально науковий підхід :)
By jazzec
roadrunner писав:мовчить
на корпусі написано Small Sun ZY-T80...

дістався від Світлячка "на разборку"(я його реанімував) може через то так і лупить!, але і акумчики ох і жре на ура!

і бува десь шось пропада світло...в самий непідходящий момент...і стає так драйвово!
By jazzec
pys223 писав:Шось тіпа цього?
ага
By 3DSchuminator
якась туфта у нього з характеристиками:
Cree XM-L T6 LED
Output bright can come to max 1600lumens
Powered by 1 x 18650 battery/ 3×AAA

Щоб XM-L T6 видав 1600 люменів його треба розжарити струмом, який вдвічі перевищує максимально допустимий. При цьому один 18650 ніколи не зможе видати такий струм не просівши напругою до 2 з копійками вольт, не кажучи про ААА. Не вірте китайцям, в кращому випадку там 500 лм.
By pys223
По поводу китайских люмен, ватт и т.д. мы в курсе :) там даже килограммы наверное китайские, но всеравно за такие деньги фонарь классный, знать бы что там охлаждение ещ нормально реализовано, чтобы он не расплавился :-?
By Konstantin.Babintsev
roadrunner, не скажи, налобник из чебурашки оч даже ниче, так что как фонарик она рулит. Нету зума - единственный минус, но для засвета ночного неба у меня таки есть фонарик с зумом)
By batman
Konstantin.Babintsev писав:но для засвета ночного неба у меня таки есть фонарик с зумом)
В тумане типа мечь джедая?
By Konstantin.Babintsev
batman, не не не, меч ситха, разные вещи совсем) я просто перешел на тёмную сторону к Дарту Алексеевичу Вэйдеру)
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!