ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

By Горбатый
roadrunner писав:http://connect.garmin.com/tanita
Анализируемые параметры:
Weight
Body Fat %
Body Water %
Muscle Mass
Physique Rating
Daily Caloric Intake
Metabolic Age
Bone Mass
Visceral Fat
Цена вопроса - 3700 грн.
Принцип действия - МРТ
Такие измерения не точные, как показывает практика, и моя и моих подчиненых в тренировках, нет ни одного прибора который покажет реальный расход калорий при занятии спортом. Тут много зависит от физических данных атлета (рост, все, тип телосложения: мезоморф, эктоморф, эндоморф, соотношения схого веса и т.д.). На счет вычисления процента мышц и жира используется старый и надежный метод с помощью: рулетки, весов, и штангенциркуля. ;) Замеряем вес, рост, обьемы в некоторых частях тела (бедро, рука, грудь, живот), и измеряется толщина прослойки кожи в местах: грудь, рука, спина, живот, бедро, а дальше по формуле можно вычислить точные данные о сухой массе, жире и т.д. погрешность минимальная
By roadrunner
страшно даже представить, что там можно мерять штангенциркулем :shock: :lol:
By Горбатый
roadrunner писав:страшно даже представить, что там можно мерять штангенциркулем
это что, вот когда девушкам мерял процент жира в оргнизме, они охали при виде инструмента :stid:

Добавлено спустя 2 минуты 43 секунды:
Вот два варианта измерений этих данных:

http://fatalenergy.com.ru/calculators/percent_fat.php

http://biceps.com.ua/content/pictures/test.html
By formazon
Горбатый писав:это что, вот когда девушкам мерял процент жира в оргнизме, они охали при виде инструмента
Точно при виде инструмента? :D
By krecc
Саме так, швидкість знати не важливо! Ось їду я тренувальний трек з велокомпом, і він мені каже що мин. середня швидкість падає, добавляю, і тут пульсометер каже що перестарався... навищо велокомп, якщо я буду просто валити на межі, по пульсометрі орінтуючись, а результат мені повідомить на фініші будь який годинник!
DIESEL писав: Юра просто бореться з системою
Так, а ви не? :)
Я вчора викладав відео про людини, можливо ви не згідні? Бо на тій купі сміття будемо сидіть не ми, наше міце в тій купі!
By Горбатый
krecc, и в машине тогда долой спидометр, у настоящих гонщегов только тахометры до отсечки :D
By krecc
DIESEL писав:
krecc писав:Так, а ви не?
я теж, тільки по другому, всі худнуть , а я гладшаю :cool:
Жарт не зрозумів, тому не оцінив.
комп потрібен для аналізу
Шо аналізувати?
roadrunner, я так зрозумів нас тут двое без велокомпів, тому тримаймося! :D
Швидкість- неважливо. Відстань, якщо вже так цікаво, то можна дома дізнатися.
Роблю висновос: велокомп- це недешева іграшка. А той факт що в дешевих велокомпах немає секундоміра... ну я розумію що треба якось продавать дорожчі моделі... :stid:
By roadrunner
krecc писав:я так зрозумів нас тут двое без велокомпів, тому тримаймося!
чисто велокомпа нет, но есть другой замечательный девайс, который умеет прикидываться велокомпом :D Цена кусается, но оно того стоит. Рекомендую. Кстати ты его наверное видел.
By batman
krecc писав:
DIESEL писав:
krecc писав:Так, а ви не?
я теж, тільки по другому, всі худнуть , а я гладшаю :cool:
krecc писав:Жарт не зрозумів, тому не оцінив.
А что тут понимать? Во-первых это самоирония. А во-вторых, намек на то ,что под идею борьбы с системой можно легко подвести любой бред, недостаток, комплекс, да все что угодно.
By Atoll
roadrunner писав:А той факт що в дешевих велокомпах немає секундоміра
уже есть
By gladart
Имхо, реальную пользу от велокомпа почувствовал во время похода, когда нужно было держать стабильную скорость группы. В городе комп чаще используется в качестве часов и понтов)
By krecc
Atoll писав:
roadrunner писав:А той факт що в дешевих велокомпах немає секундоміра
уже есть
Це хто осмілився таке зробить, його конкуренти як до цього віднеслись? :D

batman, DIESEL так вміло вкладає стільки змісту в одне речення! :so_happy:

1. Система та велокомп.
Я не думав так:
Велокомп- це прикольно, цікаво буде спостерігати за своєю швидкістью та дистанцією яку я подолав.
Велокомп є у всіх, значить і собі беру.
2. Відношення до системи.
Мене дивують люди котрі відносяться до системи "безпечно", вважаючи її чимсь несуттєвим або взагалі видумкою. Такі люди живуть за ширмою ілюзії. Ілюзії безпеки, доброботу та впевненості в заврашньому дні, підносять людей над тими "панікьорами" та фантастами.
Є і інші, котрі в курсі, але важають це нормальним, типу- так всі живуть! І от тут мені ось що не зовсім зрозуміло, невже їх не хвилює майбутьнє їх дітей? :-? Що їми керує, страх щось робити, лінь, егоїзм чи нехватка мізків :?:
Ну от нашо ви мене чіпали? :lol:
Востаннє редагувалось 22 листопада 2013, 02:20 користувачем krecc, всього редагувалось 3 разів.
By DIESEL
krecc писав: DIESEL так вміло вкладає стільки змісту в одне речення!
СпойлерВідобразити
РОЗУМІЄТЕ. МУРЗІК ВАСИЛЬОВИЧ, - Кал -дуже цікава штука.Ви помітили, то людина, коли посре, завжди оглядається, шоб побачити, скіки вона насрала і якої якості кал.
Їй цікаво, а цікавість - це шлях в майбутнє.
By Konstantin.Babintsev
krecc, а мне интересно скок у меня за сезон(год) набежит, без компа ну никак не посчитать, да и теперь я в курсе что в детстве не меньше 2,5 за лето вкручивал)), частенько на часы гляжу - удобненько, скорость? ну а почему бы и нет, я тут видал в и-нетах шо средняя у вылысыпыдыста 25кмч, без компа я бы не знал, шо или они врут, или это не те вылысыпыдысты, или я не вылысыпыдыст)
каденс, жыромер, пульсосчет для мну под вопросом - мне кажицо шо я для себю по жёппочутью лучше электроники нагрузку подсчитаю
а борьба с системой как таковая смысла не имеет - ходить на зелёный правильно, но не системно. То как переходить улицу?))
By roadrunner
Konstantin.Babintsev писав:я тут видал в и-нетах шо средняя у вылысыпыдыста 25кмч, без компа я бы не знал, шо или они врут, или это не те вылысыпыдысты, или я не вылысыпыдыст)
а что не так с этой цифрой?
Konstantin.Babintsev писав:мне кажицо шо я для себю по жёппочутью лучше электроники нагрузку подсчитаю
для себя - да, для тренировки - нет
krecc, про систему, если честно - не вкурил в чём проблема. Можно же существовать параллельно. Да, частенько будут поглядывать как на ненормального, ну так это их проблемы ))
By Горбатый
DIESEL писав:а еще есть температура, очень важно!!!
соглашусь, сам хочу уже с температурой, пока езжу с карманным приборчиком :stid:
By Atoll
krecc писав:Це хто осмілився таке зробить
Зображення
By roadrunner
Горбатый писав:соглашусь, сам хочу уже с температурой, пока езжу с карманным приборчиком
Зображення
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!