Не знаєш куди катнути?
Ділимося своїми улюбленими маршрутами для нетривалих покатушок, що підходять під формат вечірніх покатух (20-60км), а також покатушок вихідного дня (до 100км). Детальніше
форум велосипедистів м.Житомира
olexandr13 писав:це я для себе )
у мене бюджет 2,5к і без кредиту

ось він )3DSchuminator писав:глянь аватарку olexandr13, я думаю про цей
ви зі своїм деоре не признаєте нічого гіршого...
я в феврале продал свой келис на хт и втулки на промах за 2500 грнSnumsmumrik писав:А если без шуток, то я не вижу ничего толкового, например. А хрень предлагать не хочу.За эти деньги, как пом мне, лучше б/у на tourist.kharkov.ua или x-bikers.ru. А если ещё чутка подкопить, то выбор станет получше... Короче говоря, я бы предложил не метаться между какулями, а мониторить рынок и копить деньгу.

патамушо після зими завжди приходить весна а потом літоolexandr13 писав:але навіщо мені вел у другій половині зими
скільки в тебе є грошей зараз?olexandr13 писав:krecc, довго чекати )
ну тоді і назбираю грошей звісно... але навіщо мені вел у другій половині зими ))

2500 максимум, що можу виділити (це якщо продам свій ардіс)DIESEL писав:скільки в тебе є грошей зараз?
roadrunner писав:и где они лежат?

Спасибо)3DSchuminator писав:1. лайно
2. звичайний "турист"
3. мусор
4... пагано видно
ІМХО, як я і казав, веліки з європи такі самі ашани як і місцеві. Яка різниця що на ньому написано, Ardis, Crackle, Seroius... MegaLongDick-9000 і т.д.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!