ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

By alma
Колеги, виникла стандартна проблема - де провести ТО велосипеда і, може ремонт, знадобиться (заміна старих деталей тощо). Будь-ласка, дайте актуальні контакти, хто і де це робить в Житомирі. Буду дуже вдячна:)
Новим велосипедом я так і не обзавелася, бо купила автомобіль дорожчої комплектації, ніж планувала. Заміна велосипеда не вписується у бюджет цього сезону. Буду рихтувати старий((
By Atoll
Quote (alma)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">де провести ТО велосипеда
только сам, запчасти беру на Киевской 70 или где смогу найти.
By alma
Я сама точно не зможу, пробувала не виходить. Тому й шукаю спеціаліста)
By Free-ART
alma, некоторые наши велобайкеры--не плохо шарят в ремонте--просите и дано вам будет--за могрыч или за символ плату думаю договоритесь..

alma, я лично люблю сам копатся в велике--иследовать как оно там все крутится и вертится... но опыта еще мало.. так шок сожалению--я не смогу помочь.. вот скоро планирую максимальную замену основных частей вело сделать.

Добавлено (27 Май 2010, 12:06)
---------------------------------------------
alma,
index/0-4
By alma
Ось я і шукаю таку людину, хто знається на ремонті велосипеда і має трохи часу - пишіть у личку, домовимося... і не за символічну плату, а за розумну і взаємовигідну

Окреслю дещо фронт робіт - передачі хріново переключають, може протрібно перекидку поміняти. І гальма дуже слабкі та неврегулювані. Це те, що я бачу неозброєним оком.
By DIESEL
Quote (alma)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Ось я і шукаю таку людину, хто знається на ремонті велосипеда і має трохи часу - пишіть у личку, домовимося... і не за символічну плату, а за розумну і взаємовигідну Окреслю дещо фронт робіт - передачі хріново переключають, може протрібно перекидку поміняти. І гальма дуже слабкі та неврегулювані. Це те, що я бачу неозброєним оком.

заходи в "гору", проведем диагностику и ТО.
By novik
alma, позвони по номеру 093 824 08 91 мастера зовут Саша. Мне делал полное ТО за 100 грн. Работой остался доволен;)

кстате, мне его в "горе" посоветовали
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!